Jūrmalas mēra amatam tomēr varētu virzīt Truksni (111)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pretēji iepriekš izskanējušai informācijai, aizvien pastāvot iespēja, ka Jūrmalas mēra amatam virzīs kādreizējo pilsētas vadītāju, kriminālprocesā par partiju finansēšanas pārkāpumiem iesaistīto Gati Truksni, LTV «Rīta panorāma» pauda ZZS pārstāve, līdzšinēja domes priekšsēdētāja Rita Sproģe.

Svarīgi esot izveidot stabilu koalīciju, vispirms izrunājot, kā vēlas strādāt, «ar ko varam iet vienotā redzējumā». Sproģe norādīja, ka visas domē iekļuvušās partijas ir par stabilu un progresīvu darbību, «manuprāt atradīsim labāku modeli».

Visticamāk, sadarbības partneri būs Nacionālā apvienība un «Saskaņa», un, lai gan šīs partijas ir ideoloģiski ļoti atšķirīgas, ja cilvēki ir atveri darbam, tas varētu būt produktīvs.

Savukārt par mēra amata kandidātu vēl turpināsies sarunas, sacīja Sproģe.

Tagad Sproģe sacīja, ka ZZS netaisās pievilt vēlētāju, kas atbalstīja Truksni, un vēl notiks sarunas un «izlemsim, kura kandidatūra būs labāka - mana vai viņa». Sproģe pauda, ka Truksnis vadījis Jūrmalu, spējis noturēt stabilitāti, un vēl ir laiks izlemt, vai mēra amatam virzīs Truksni vai pašu Sproģi.

Jau vēstīts, ka ZZS pieņēmusi lēmumu amatam nevirzīt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja redzeslokā nonākušo Gati Truksni (ZZS), jo viņam esot veselības problēmas.

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu