No «Mis un Misters Latvija» negaidīti izslēdz trīs finālistus (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maija sākumā klajā nāca informāciju par 16 finālistiem, astoņām meitenēm un astoņiem puišiem, kuri šogad cīnīsies par «Mis Latvija 2017» un «Misters Latvija 2017», tomēr šajā mēnesī konkursa organizatori ziņo, ka turpmākā dalība liegta trīs finālistiem.

Konkursa organizatore Jūlija Djadenko portālam «Apollo» atklājusi, ka aģentūra ir lauzusi līgumus ar trīs finālistiem - Diānu Seili, Maiklu Adžiboje un Raiti Kļaviņu.

«Ar finālistiem visu laiku strādā augsta līmeņa profesionāļi. Mēs no paša sākuma lūdzām visus finālistus pieiet darbam nopietni,» skaidro Jūlija.

«Tā kā fināls notiks Latvijas Nacionālajā teātrī, konkursa līmenim jābūt attiecīgi augstam, tāpēc mēs nebijām gatavi paturēt finālistu skaitā cilvēkus, kuri nepamatoti kavēja mēģinājumus, bremzējot sagatavošanās procesu, un kuru pieeja visam procesam bija bezatbildīga.»

Trīs dalībnieku izslēgšanas dēļ konkursa finālistiem pievienojies jauns dalībnieks - 25 gadus vecais Vadims Barišoks.

Dalību skaistumkonkursā turpina 14 finālisti.

Jau ziņots, ka «Mis un Misters Latvija 2017» titula ieguvēji tiks paziņoti 3. augustā, kad Latvijas Nacionālajā teātrī norisināsies fināla skaistumkonkurss.

Kā jau katru gadu, par uzvarētāju tiks nosaukts gan puisis, gan arī meitene. «Mis Latvija 2017» titula ieguvēja varēs doties uz prestižo skaistumkonkursu «Miss World 2017», kas šogad norisināsies Ķīnā.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu