Ilze Jurkāne: Tev nekad nebūs iespēja otrreiz radīt pirmo iespaidu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Daudzas sievietes, vēloties veidot veiksmīgu biznesa sievietes karjeru, koncentrējas galvenokārt darbam un visam, kas tieši saistīts ar to. Tomēr tā ne vienmēr ir panākumu atslēga, jo cieš citas dzīves sfēras, kas varētu sniegt laimes un piepildījuma sajūtu. Viena no konferences «Sievietes biznesā 2017» lektorēm, finansiste Ilze Jurkāne dalās savā pieredzē, kas vēl savā dzīvē ir jāattīsta, ja vēlies gūt sekmes gan karjerā, gan dzīvē kopumā.  

Finansiste Ilze Jurkāne uzsver sen zināmo patiesību – tev nekad nebūs otra iespēja radīt labu pirmo iespaidu par sevi, tāpēc ir jāpiedomā par to, kā izskaties, kāds ir tavs apģērbs un rokasspiediens, taču pats galvenais – kādu enerģiju tu izstaro.

Arī tad, ja ir darba pārslodze un termiņi min uz papēžiem, tiekoties ar cilvēkiem, ir jāsaņemas – jābūt enerģiskai un pozitīvai, lai gan biznesa partneri, gan līdzcilvēki justu, ka esi gatava iesaistīties un tevī ir potenciāls.

Ilze Jurkāne uzsver, ka ļoti svarīgas ir vispusīgas zināšanas: «Iesaisties, interesējies par kultūru, mākslu un sportu, jo tādā veidā paplašini savu redzesloku, un apkārtējiem ar tevi būs interesanti. Dari lietas, kas tev patīk! Ja es jūtu, ka darbā vajadzīga atslodze, pusdienu pārtraukumā kaut uz pusstundu aizeju uz kādu mākslas galeriju vai muzeju. Šī radošā, mākslinieciskā noskaņa mani uzlādē, un darbā atgriežos enerģiska. Tā ir kā garīga barība, kas palīdz turpmākajā dienas gaitā. Nevajag nozagt sev interesantu dzīvi, jo tu visu vari apvienot!»

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu