Mēneša horoskops: Jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Simon220771, CC BY-SA 2.0

Jūlija mēneša horoskops

AUNS Mēneša sākumā, darbs tev nebūs ne prātā. Nozīmīgu vietu dzīvē ieņems kāda persona, kura būs iekarojusi tavas simpātijas. Nekļūsti bezatbildīgs pret saviem pienākumiem, tīšām nekaitini priekšniecību. Jūlija pirmās divas nedēļas veiksmīgākas Auniem, kuri saistīti ar radošo pasauli, apkalpošanas sfēru. Laulātajiem zīmes pārstāvjiem jābūt piesardzīgākam, koķetējot sabiedrībā, partneris tavu rīcību var pārprast. Jūlija vidū var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītie jautājumi. Mēģini rūpīgāk kārtot dokumentāciju, nepieļaut neuzmanības kļūdas. Mēneša izskaņa ļaus atiet no darba lietām, mierīgāk uzelpot. Piemērots brīdis, lai paņemtu nelielu atvaļinājumu un kopā ar mīļoto dotos kādā eksotiskā ceļojumā.

VĒRSIS Diezgan saspringts, neprognozējamiem notikumiem piesātināts mēnesis. Lieti noderēs tava nosvērtā, pacietīgā daba, taču arī tev ir savas robežas. Proti, kāds notikums gribi negribi var izvest no pacietības, radīt saspīlējumus attiecībās ar mīļoto. Zvaigznes gan silti neiesaka jaukt privātās lietas ar darba darīšanām! Neiesaisti ģimenes locekļus savās lietišķajās aktivitātēs. Kopumā šomēnes labāk klāsies ar tirdzniecību, masu medijiem, rakstniecību saistītajiem Vēršiem. Ja darbojies finanšu, jurisprudences lauciņā, tev jābūt piesardzīgam, jo šobrīd iespējami dažādi pārpratumi, nesaprašanās saistībā ar dokumentācijas lietām. Dodoties uz valsts iestādēm, pārliecinies, ka esi pareizi aizpildījis visas veidlapas, korekti izpratis, kas no tevis tiek prasīts. Jūlija izskaņā, situācija gan darbā, gan mājas dzīvē, sāks nedaudz uzlaboties. Tavā sejā biežāk parādīsies smaids.

DVĪŅI Jūlija sākumā tu aktīvi centīsies sakārtot attiecības ar tuviniekiem, kas faktiski tev arīdzan lieliski izdosies. Šajā mēnesī droši vari risināt ar saimniecību, nekustamo īpašumu, tā labiekārtošanu, remontu saistīto. Lieliskās attiecības ar radiniekiem padarīs možāku tavu noskaņojumu, kā arī veicinās jaunas idejas. Darba jautājumu risināšanai, vispiemērotākās var izrādīties jūlija otrā un trešā nedēļa. Kopumā tev padosies visa veida analītiskais darbs, kontaktu veidošana, attiecību uzturēšana ar esošajiem sadarbības partneriem. Dodoties komandējumā, tev var pavērties iespējas iepazīties privātos nolūkos. Lielu nozīmi veltīsi savai izglītībai, zināšanu paplašināšanai. Ja tie nebūs kursi, tad vajadzīgo informāciju smelsies interneta plašajās ārēs, vai arī tiekoties ar domubiedriem, amata brāļiem.

VĒZIS Zvaigznes iesaka būt nedaudz rezervētākam saskarsmē ar kolēģiem. Tava pasaules uztvere var kļūt pārlieku saasināta, kas savukārt var traucēt risināt lietišķa rakstura jautājumus! Mēģini atstāt emocijas ārpus darba kabineta durvīm. Ja tev risināmi nopietnas naudas lietas, dari to labāk jūlija otrajā nedēļā vai arī tad pašā mēneša nogalē. Ģimenes jautājumu risināšanai veiksmīgāks izrādīsies mēneša sākums. Attiecībās ar apkārtējiem tu būsi iejūtīgs, pretimnākošs. Brīžiem pat pastāv iespēja, ka tava labsirdība var tikt izmantota savtīgos nolūkos, tāpēc esi apdomīgāks sniedzot savu atbalstu, nepārspīlē var aizdotās naudas daudzumu, nesāc svešas problēmas uzskatīt par savējām. Der apzināties, ka pašam atslābināties, kā arī gūt jaunus spēkus, vislabāk palīdzēs mīļotā cilvēka sabiedrība, tuvinieku morālais atbalsts.

LAUVA Tu mācēsi sevi pasniegt sabiedrībai, tapsi ievērots. Lielisks mēnesis radošajām Lauvām. Labprāt apmeklēsi sabiedriskus pasākumus, baudīsi saviesīgo dzīvi, veidosi jaunus kontaktus. Kāds savu vēlmi uzņemt ciemiņus, kulinārās prasmes, padarīs par ienākumu avotu, apsverot iespēju atvērt viesu māju vai restorānu. Ideju kā izpausties, tev patiesi netrūks! Vienīgais, ar ko būs nepieciešams nodrošināties, tas ir materiālais atbalsts. Pašam gan kredītsaistības šobrīd nevajadzētu uzņemties. Nav izslēgts, ka tev partneros var pieteikties kāds jaunības dienu draugs. Mīlas dzīvē jūlijs būs tieši tāds, kādu tu to pats veidosi, likteņa pirkstam, nejaušībām būs maza teikšana.

JAUNAVA Tev varēs droši uzticēt saimnieciski organizatoriskās lietas. Apņemtos darbus paveiksi godam. Pateicoties sava darba kvalitātei, kādam kļūsi par piemēru, kam līdzināties. Saskarsmē ar apkārtējiem vajadzēs būt nedaudz iecietīgākam. Ja arī tu saskaries ar kāda neizdarību vai zināšanu trūkumu, centies būt atsaucīgāks, izpalīdzīgāks, saprotošāks. Turpretim, veicot pārrunas ar priekšniecību, esi pašpārliecinātāks, drošāk paud savu viedokli, jo lielākā daļā gadījumu, tas būs absolūti nekļūdīgs. Mīlas frontē šomēnes neies tik gludi kā gribētos. Tev ar partneri var būt pārāk atšķirīgi viedokļi par to, kas šobrīd notiek savstarpējās attiecībās un kādā virzienā tām vajadzētu attīstīties. Tajā, kas skar jūtas, kopdzīvi, visticamāk partnerim būs lielāka taisnība, tāpēc ir vērts rūpīgāk ieklausīties viņa sacītajā!

SVARI Liksies, ka dzīve apkārt ņirbēt ņirb, un iekļauties tās straujajā ritējumā ir nereāli. Taču, ja nevēlies zaudēt savu vietu, tapt izstumts no biznesa, tad saņemies, strādā ar pilnu atdevi! Materiālā puse, ja vien neļausies slinkumam, noteikti neliks vilties. Neskatoties uz neslikto peļņu, vēlams atturēties no liekiem tēriņiem! Esi taupīgs, centies vairāk naudas atlicināt uzkrājumiem. Privātajā dzīvē svarīgs var izrādīties pats mēneša sākums un tad savukārt jūlija izskaņa. Šajos periodos var risināties svarīgi notikumi. Kāds zīmes pārstāvis var iestūrēt laulības ostā vai arī iegādāties jaunu mitekli, ģimenes ligzdiņas vīšanai. Ja runa ir par darbu, tad visnopietnāk būs jāsaspringst mēneša vidū. Rēķinies, ka darba lietās ne reizi vien nāksies pieņemt izšķirošus lēmumus, kuros nebūs vieta neizlēmīgumam, šaubām.

SKORPIONS Patīkams, nesteidzīgs mēnesis, kurā būs iespējas izveidot jaunus kontaktus, tai skaitā privātus. Nav izslēgts, tev izdosies ne tikai izbaudīt tīkamu atpūtu, bet arīdzan noslēgt kādu izdevīgu darījumu, uzlabot materiālo stāvokli. Lielā mērā, panākumi būs pakārtoti pašiedvesmai, gribasspēkam. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties priekšnojautā, nerīkoties pretēji savai intuīcijai! Saskarsmē ar pretējo dzimumu, ātri vien radīsi vajadzīgos vārdus, lai gūtu simpātijas, atzinību. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem iepazīties nesagādās nekādas grūtības, atliks vien saprast, ko patiesi tava sirds kāro. Zināmus uztraukumus var sagādāt kāda radinieka veselības stāvoklis. Nav izslēgts, ka nelaimē nonākušajam palīdzēsi ne vien ar psiholoģisku, bet arī materiālu atbalstu.

STRĒLNIEKS Jūlija sākumā darīsi visu iespējamo, lai pierādītu sabiedrībai, ka neesi ar pliku roku ņemams. Tomēr, spēlējot uz publiku, nepazaudē savu patieso būtību! Saskarsmē ar priekšniecību centies izvairīties no tukšiem solījumiem, esi apdomīgāks, apņemoties jaunus darbus. Mēneša vidū, būtisku lomu iedalīsi privātajai dzīvei. Mīļotais cilvēks varēs pilnībā izbaudīt tavus uzmanības, mīlestības apliecinājumus. Nav izslēgts, ka drosmīgākie zīmes pārstāvji lepni iestūrēs laulības ostā. Jūlija pēdējās dienās centies apdomīgāk saskaņot savas vēlmes ar patiesajām iespējām Nav vēlams aizdot un neaizņemties naudu. Neuzstāj uz savu, it īpaši, ja neesi pilnībā pārliecināts par savu taisnību.

MEŽĀZIS Mēneša sākumā tev smaidīs veiksme gan darbā, gan mājās. Visticamāk tava karjera lēnām, bet pārliecinoši ies kalnā. Liela nozīme būs spējai saprasties ar augstākstāvošajiem. Nav izslēgts, kāds no radiniekiem var nospēlēt pozitīvu lomu tavā profesionālajā izaugsmē. Jūlija vidus liks nedaudz vairāk uzmanības koncentrēt ģimenes vajadzībām. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties partnera sacītajā, izdarīt vajadzīgos secinājumus. Kādam Mežāzim var nākties palīdzēt partnera vecākiem tikt galā ar juridiskajiem, nekustamā īpašuma jautājumiem. Mēneša nogalē priekšplānā atkal izvirzīsies karjeras jautājumi. Nav izslēgti neplānoti komandējumi. Lai paveiktu visu kāroto, tev nāksies būt ne vien mērķtiecīgam, bet arīdzan apdomīgam un metodiskam.

ŪDENSVĪRS Tavā sirdī visticamāk ieplūdīs romantiskas jūtas, tu alksi piedzīvojumus, nebijušu sajūtu. Saskarsmē ar partneri vēlēsies lielāku atklātību. Risinot attiecību jautājumus, esi piesardzīgs, atturies no pārlieku uzstājīga toņa, jo tas panāks pretēju efektu plānotajam. Darba lietām nozīmīgāks var izrādīties jūlija vidus, kad iespējamas pārrunas ar priekšnieku par tālāko tavas karjeras attīstību, var parādīties nepieciešamība pierādīt, ka esi savas vietas cienīgs, ka spēj tik galā ar esošajiem pienākumiem un potenciāli pretendēt uz ko nopietnāku. Jūlija pēdējā nedēļa būs patīkama tiem Ūdensvīriem, kuri līdz šim nav slinkojuši un taupījuši sevi. Proti, šis būs brīdis, kad katrs saņems pēc nopelniem. Ja rocība to atļaus, tu labprāt sevi palutināsi ar kādu lielāku pirkumu.

ZIVIS Jūlija mēnesis var nest pārmaiņas mājas dzīvē. Iespējams, tu pats būsi noskaņots mainīt lietas, kuras līdz šim tev šķitušas neērtas, nepareizas. Lielisks brīdis, lai sakārtotu ne tikai privāto, bet arī profesionālo jomu. Pats galvenais, nevajag rīkoties emociju iespaidā, visu kā nākas pārdomāt un neapstāties pusceļā. Lielu atbalstu var sniegt kāds cilvēks no līdzgaitnieku, kolēģu vides. Nav izslēgts, tu vēlēsies vairāk laika pavadīt līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, smelties jaunas idejas, radošo iedvesmu, kamdēļ apmeklēsi dažādus saietus, varbūt pat iestāsies kādā klubā, asociācijā. Šīs mēnesis vienlīdz labi piemērots jaunu zināšanu apguvei. Tu droši vari arī pats tālāk nodot savu pieredzi, iemaņas. Mēneša beigās var rasties neparedzēti, ar mājokļa uzturēšanu saistīti izdevumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu