Foto: Aizvadīts metāla festivāls «Zobens un lemess» (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Lietuvietis/ShubaPhoto

No 7. līdz 8. jūlijam Viesītes novada Lonē jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās mūsdienu smagās un etniskās mūzikas, kā arī seno amatu festivāls «Zobens un lemess». 

Festivāla apmeklētāji piektdienas vakarā varēja klausīties japāņu folkmūzikas iedvesmotos Yomi, eksperimentālo black metal grupu «Velnezers», progresīvā metal apvienību Eschatos un latviešu doom skatuves grandus «Frailty», kā arī nīderlandiešu folkmetālistus Heidevolk un igauņu atmosfēriskā metāla grupu Thou Sehll of Death.

Sestdien uzstājās dziesminieks Haralds Sīmanis, viduslaiku mūzikas izpildītāji Obscurus Orbis, latgaliešu melanholiķis «Sovvaļnīks», itāļu simfoniskā metāla grupa Elegy of Madness, latviešu folkmetāla apvienība Green Novice, Libānas smagā roka grupa Kimaera, noslēpumainais black / doom projekts no Polijas Batushka, kā arī festivāla «hedlaineri» – leģendārā somu apvienība Amorphis.

Festivālā darbojās amatnieku tirdziņš, paraugdemonstrējumus piedāvāja kalēju meistardarbnīca.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu