1400 eiro vērts gredzens: Līgava sašutusi par topošā vīra skopumu (121)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brandon Morgan

Kāda sieviete sociālajos tīklos izpelnījusies ievērojamu nosodījumu no citiem interneta lietotājiem, jo publiski sūdzējusies par to, ka līgavainis viņu bildinājis ar saderināšanās gredzenu, kas maksājis 1300 sterliņu mārciņas (vairāk nekā 1400 eiro).

«Viņa alga ir mērāma sešos ciparos un parasti viņš ir ļoti dāsns,» savu neapmierinātību sociālajā vietnē «Mumsnet» paudusi sieviete, paskaidrojot, ka bija cerējusi, ka mīļotais priekš saderināšanās gredzena iztērēs vairāk.

Ņemot vērā to, ka sieviete jutās ļoti neapmierināta par izveidojušos situāciju, vecāku sociālajā vietnē «Mumsnet» viņa centās saņemt atbalstu, kā arī noskaidrot, vai kāds ir nonācis līdzīgā situācijā. Tomēr sociālās vietnes lietotāji nebūt nesaprata sašutušo sievieti. Lielākā daļa cilvēku bija pārsteigti par šīs sievietes reakciju.

«Es būtu bijusi priecīga, tu nu gan esi nepateicīga,» raksta kāda lietotāja.

«1300 sterliņu mārciņu ir ļoti daudz naudas priekš lielākās daļas cilvēku (man ir pilnīgi vienalga, cik viņš pelna) un tu izklausies pēc briesmīga cilvēka. Es ceru, ka viņš tevi pametīs,» raksta vēl kāda.

Lai arī liela daļa sievieti nosodīja, atradās arī tādi cilvēki, kuri viņu saprata. Kāda sieviete norādīja, ka šis gredzens tomēr būs jānēsā visu atlikušo dzīvi, tāpēc ir pilnīgi saprotams, ka sieviete vēlas, lai tas būtu pēc iespējas vērtīgāks.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu