Dziedātājs Oskars Deigelis lielās ar savu fanu devīgumu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašmāju dziedātājs Oskars Deigelis, kurš reiz uzmirdzēja šovā «OKartes skatuve», pēc britu dziedātāja Robija Viljamsa koncerta apmeklējuma Viļņā, atklājis, kā ticis pie biļetes fanu zonā.

Deigelis vietnē «Instagram» publiskojis video no koncerta un aprakstā atklājis, kā uz to nokļuvis, neiztērējot ne centa: «Vai man nav superīga fane? Meitene, vārdā sanchiks Ziemassvētkos man uzdāvināja biļeti (turklāt, fanu zonā) uz Robbie Williams. Jāatzīmē, ka dzīvē pat redzējušies neesam. Crazy! Mūzika iedvesmo, ne tā? Santa, koncerts bija lielisks. Paldies Tev!»

Uz Oskara ievietoto video un aprakstu laimīgā fane atbildējusi, ka ir saviļņota par sava elka iepriecināšanu un bez kautrēšanās izteikusi vēlmi tomēr kādreiz dzīvē satikties. Deigelis Santas vēlmi izliekas neredzam, un turpinājis jūsmot par labo redzamību un skaņu koncerta laikā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu