Lauris Reiniks atklāj, kāpēc sociālajos tīklos dalās ar visādām muļķībām (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto

Dziedātājs Lauris Reiniks Latvijas Radio 5 ēterā, raidījumā «Portrets», sarunā ar Kristīni Komarovsku pastāstīja, kādēļ savos sociālo tīklu kontos nebaidās publiskot, kas patīk, pat ja tas liek viņam izskatīties muļķīgi.

«Tā mana attieksme ir, ka es uztveru savu darbu ļoti nopietni, bet es neuztveru sevi nopietni. [..] Nu, paskaties manu «Instagram», tur taču dažreiz kāds varētu padomā, ka man jumts aizbraucis. Ko viņš sapīpējies? [..]

Ai, man vienalga. Man pret «Instagramu ir tāda attieksme. Es zinu, ka man daudzi kolēģi, un es dažreiz pasmīnu, rada to savu tēlu par sevi tādu, kas dzīve nemaz nesapas ar to tēlu. Un tad, kad tu iepazīsties, tad tu ieraugi tos tarakānus.

Bet es labāk visus skatītājus ar saviem tarakāniem iepazīstinu jau laicīgi caur «Instagramu». Lai satiekoties dzīvē nav nepatīkamu pārsteigumu,» paziņoja Reiniks.

Kā zināms, dziedātājs šogad apceļos Latviju, dodoties rudens koncerttūrē «Es domāšu par tevi». Koncerttūre iesāksies Cēsīs, turpināsies, Jelgavā, Ventspilī, Rēzeknē, Ādažos, Alūksnē, Valmierā, Madonā, Liepājā, Rīgā un noslēgsies Krustpilī.

Reiniks savu talantu un prasmes papildinājis arī filmu un TV aktieru skolās Losandželosā, ASV. Daudzpusīgais mākslinieks un izpildītājs ir izdevis 9 studijas albumus, radījis ierakstus 11 valodās, saņēmis vairāk kā 20 nacionāla mēroga balvas un kļuvis par vienu no retajiem latviešu mūziķiem, kuriem izdevies gūt ievērojamus panākumus arī starptautiskā mērogā, īpaši Baltijas valstīs.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu