«Eirovīzijas» uzvarētājs Sobrals nonācis slimnīcā; viņam steidzami nepieciešama sirds transplantācija (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šā gada starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» uzvarētājs, Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals nonācis slimnīcā un viņam steidzami nepieciešama sirds operācija, vēsta ārvalstu mediji.

Sobrals slimnīcā atrodas kopš 8. septembra. Tiek ziņots, ka Salvadora sirds stāvoklis ir ļoti vājš, bet joprojām tiek meklēts donors svarīgajai operācijai.

Runas par Sobrala veselības stāvokli uzvirmoja jau «Eirovīzijas» laikā - mēģinājumos dziedātājs konsultējies ar ārstiem, tika izstrādāts arī avārijas plāns, ja viņam finālā būs slikta pašsajūta - ja viņš nevarētu kāpt uz skatuves, viņa vietā dziedātu māsa.

«Ārstu lēmums ir, ka līdz gada beigām jāpārstāda sirds. Līdz šim atbilstošs donors Portugālē nav atradies. Un lūk - fināla uzvaras brīdis, kad izpildīt uzvarētājdziesmu Salvadors uz skatuves uzaicināja sev blakus māsu iegūst citu nozīmi,» pēc «Eirovīzijas» fināla sociālajā vietnē «Facebook» rakstīja producents Niks Volmārs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu