Foto: Britu skolas atklāšana Piņkos (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Ceturtdien, 28. septembrī, Piņķos tika oficiāli atklāta jaunā «King's College» Britu skola Latvijā. Pasākumā klātesošos uzrunāja britu skolas Latvijā direktore Adele Stenforda, kā arī britu vēstnieks Latvijā Kīts Šenons un «King’s Group» priekšsēdētājs un dibinātājs Sers Rodžers Frajs.

«King’s College», Britu skola Latvijā savas durvis pirmo reizi ver 2017. gada septembrī - pirmajā mācību gadā uzņemšana notikusi pirmsskolas un sākumskolas klasēs, no triju līdz desmit gadu vecumam.

Klašu skaits skolā tiks palielināts pakāpeniski - bērniem pieaugot, tiks atvērtas arvien jaunas, nākamās klases līdz pat 18 gadu vecumam.

«King’s College», Britu skola Latvijā, ietilpst «King’s Group» organizācijā, kas jau kopš 1969. tā nodrošina bērniem un pusaudžiem mācību vielas apguvi pēc britu izglītības standartiem starptautiskā mācību vidē.

«King’s College» Britu skola Latvijā nodrošina skolēniem iespēju apgūt Britu Nacionālo mācību programmu ar priekšmetu klāstu, kas ļaus sagatavoties IGSCE, AS un A līmeņa eksāmeniem. Šī programma dod iespēju skolēniem startēt iestājeksāmenos tādās prestižās universitātēs kā Kembridža, Oksforda, Bērklija, Hārvarda un citās augstākās mācību iestādēs, kurās vēsturiski studējuši skolas absolventi. Pēc vidusskolas beigšanas skolēni var arī izvēlēties studēt Latvijā vai kādā no Baltijas valstīm.

Mācoties «King’s College», Britu skolā Latvijā tas skolēni saņems identisku izglītību kā mācoties vienā no labākajām skolām Lielbritānijā, un skolā par mācībspēkiem strādās briti vai Lielbritānijā izglītību ieguvuši skolotāji. Audzēkņi arī mācīsies latviešu valodu, Latvijas vēsturi un ģeogrāfiju.

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu