Azartspēles, īpašumi un nevienas liekas emocijas: Atklāti fakti par Lasvegasas šāvēja personību (84)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lasvegasas šāvējam četros dažādos štatos piederējušas vairākas mājas, taču lielākoties viņš savu laiku pavadījis kazino, kur spēļu automātos notērējis iespaidīgas naudas summas, vēsta «The Independent».

Slaktiņa uzrīkotājs uzaudzis ģimenē, kurai nemitīgi bijušas problēmas ar likumu ievērošanu. Tomēr 64 gadus vecais Stīvens Padokss līdz pat pirmdienai likumu neesot pārkāpis.

«Ja jūs man teiktu, ka uz Zemes ir nokritis asteroīds, tas nozīmētu to pašu. Tas nav iespējams. Viņš ir vienkāršs puisis, kurš spēlēja video pokeri un ēda burito. Mēs nezinām, ka tam būtu kāds politisks vai reliģisks iemesls,» medijiem atklājis slepkavas brālis Ēriks Padokss.

Ēriks zinājis, ka Stīvenam seifā atrodas pieci ieroči, taču ir šokēts par pastrādāto masveida slepkavību.

Viņš norāda, ka brālis nekad ieročus neesot izmantojis.

Pēdējo gadu laikā Stīvenam patikusi kantri mūzika un viņš apmeklējis tādus koncertus kā to, kurā sarīkoja masveida slaktiņu.

Stīvena īpašumi esot divu miljonu dolāru vērti. Pirms došanās pensijā viņš nopelnījis naudu no nekustamo īpašumu darījumiem. Vīrietis arī ļoti daudz ceļojis.

Stīvens darbojies uzņēmējdarbības aizsardzības jomā, bijis nekustamo īpašumu menedžeris. Bērnu viņam neesot bijis, tāpēc visu savu naudu tērējis azartspēlēm.

Ēriks stāsta, ka brālis būtu varējis zaudēt vienu miljonu dolāru, bet tāpat viņam pietiktu nauda dzīvošanai. «Viņš dzīvoja viesnīcā četrus mēnešus no vietas. Tās bija viņa otrās mājas,» stāsta Ēriks.

Stīvens bijis ļoti mērķtiecīgs azartspēļu spēlētājs. Reiz laimējis automašīnu. Bijis pietiekoši zināms spēlmanis.

Vīrietim piederējuši vairāki īpašumi. Kādu laiku viņš dzīvojis arī pie mātes. Viņam bijušas pilota tiesības.

Kaimiņiem viņš mēdzis teikt, ka ir profesionāls spēlmanis. Pēdējos dzīves gadus kopā ar savu draudzeni viņš gan pavadījis vismaz trīs dažādos pansionātos. Stīvena istabiņa esot bijusi teju kā izslaucīta. Tajā bijusi tikai gulta un galds.

Viņš visu laiku braukājis apkārt ar īrētām automašīnām. Vīrietis nekad neesot izrādījis to, ka viņam būtu daudz naudas. Viņš ģērbies vienkāršā polo kreklā un kokvilnas biksēs un braucis ar vienkāršām automašīnām.

Kāda pansionāta iemītniece teikusi, ka Stīvens ar draudzeni ilgi bijuši nomodā un gulējuši līdz pusdienas laikam.

Zināms, ka Stīvens 1985. gadā apprecējies ar sievieti vārdā Pegija, bet 1990. gadā «rakstura atšķirību» dēļ laulība šķirta. Pansionāta kaimiņi atceras Stīvenu kā klusu vīrieti, kurš nekad neesot izrādījis emocijas.

«Viņš bija nekāds,» teikusi kaimiņiene. Stīvens bija vecākais no četriem brāļiem.

Komentāri (84)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu