Bijušais spēkavīrs Vidzis no tās pašas sievas šķiras jau otro reizi (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/profile.php?id=100004503017707

Bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis (41) jau otro reizi šķirs laulību ar mīļoto sievieti Aleksandru Čupriku, informē žurnāls «Kas Jauns».

«Esam pieņēmuši lēmumu par šķiršanos. Mūsu attiecības ir saglabājušās labas. Konflikta mums nav, un mūsu šķiršanās iemesls nav kāda cita cilvēka ienākšana mūsu dzīvē - ne man, ne Aleksandrai. Vienkārši sapratām, ka tomēr nē...» izdevumam komentēja Vidzis, kurš pašlaik ir sporta treneris un darbojas arī kā improvizācijas teātra aktieris.

Kā zināms, pāris pēc četru gadu kopdzīves pirmo reizi salaulājās 2010. gada 6. novembrī. Pēc nepilna gada abi nolēma šķirties, taču vēlāk atkal salaba un 2014. gada vasarā mija gredzenus jau otro reizi.

Abas reizes Raivis un Aleksandra laulājās Vidzemes priekšpilsētas Dzimtsarakstu nodaļā, tērpjoties sevis izvēlētā apģērbā, nevis tradicionālajā baltajā kāzu kleitā un klasiskajā uzvalkā.

Kā jau ziņots, Vidzis Latvijā pazīstams arī ar uzvaru 2008. gada deju šovā «Dejo ar zvaigzni 2», kurā piedalījās kopā ar dejotāju Violu Abramovu.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu