Sestdienas horoskops: 11. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops sestdienai, 11. augustam.

AUNS Daudz nefilozofēsi, bet gan ļausies pilnvērtīgai dzīves baudīšanai. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar atvasītēm, spēsi sniegt viņām noderīgas dzīves patiesības. Attiecībās ar mīļoto var iezagties greizsirdība.

VĒRSIS Mājas dzīvē tieksies komandēt parādi, taču ģimenes locekļi jūtami pretosies taviem centieniem. Esi apdomīgs, labāk ļauj, lai katrs pats nolemj, kur un kā pavadīs brīvdienu.

DVĪŅI Tevi raksturos sabiedriskums, dzīvesprieks un spēja ap sevi pulcēt līdzīgi domājošos. Piemērots laiks saviesīgu pasākumu apmeklēšanai, kā arī to organizēšanai, vadīšanai. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒZIS Labprāt rosīsies pa māju, paveiksi nepieciešamos saimniecības darbus, rūpēsies, lai miteklis būtu ne tikai tīrs, bet arī moderns. Saskarsmē ar otro pusīti var rasties domstarpības par naudas lietām.

LAUVA Tev padomā būs aktīva atpūta. Iespējams, savās iecerēs iesaistīsi ne tikai ģimeni, bet arī draugus. Diena kopsummā sola sniegt daudz pozitīvu emociju un iedvesmu turpmākajiem darbiem.

JAUNAVA Būsi apzinīgs, vispirms paveiksi mājas uzkopšanu un tikai tad ļausies kārotajai dzīves baudīšanai. Šoreiz labprāt izvēlēsies sportiskas nodarbes. Dienas izskaņā vēlēsies būt kopā ar otro pusīti.

SVARI Šodien atturies risināt lietišķus jautājumus, kā arī neveic lielus pirkumus. Labāk baudi nesteidzīgu atpūtu, esot pie dabas, kopā ar ģimeni. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, gūsi viņu uzticību.

SKORPIONS Nav izslēgts, dosies palīgā kādam no radiniekiem pārcelties uz jaunu dzīvesvietu vai kārtot citu saimnieciskus jautājumus. Par paveikto jutīsi neviltotu morālu gandarījumu.

STRĒLNIEKS Tevi vilks uz piedzīvojumiem. Kāre pēc spilgtākām emocijām var novest tevi diezgan neprognozējamās situācijās. Esi apdomīgs, neļauj avantūristiskajam garam radīt liekus sarežģījumus.

MEŽĀZIS Kādam Mežāzim šis būs brīdis, kad tiks apspriests ģimenes pieauguma jautājums vai arī iestūrēts laulības ostā. Lai ko arī tu šodien pasāktu, tavā un otrās pusītes starpā valdīs abpusēja sapratne.

ŪDENSVĪRS Tev būs nepieciešama līdzīgi domājošo sabiedrība. Pilnīgi iespējams, apmeklēsi kādas interešu grupas saietu. Mīļotais cilvēks gan gribēs pavadīt vairāk laika kopā, taču tu būsi nelokāms.

ZIVIS Filozofiskās pārdomas būs pārņēmušas tevi savā varā, ko apkārtējie pamanīs tavā nedaudz savādajā, noslēpumainajā uzvedībā. Šis būs brīdis, kad tieksies meklēt dzīves jēgu, piepildījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu