“Cilvēki ir zvēri!” Laimu Vaikuli šokē cilvēku reakcija par viņas Krimas paziņojumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Dziedātāja Laima Vaikule ir šokēta par reakciju, ko izraisīja viņas izteikumi par Krimu, norādot, ka cilvēku rīcība ir "vienkārši pretīga". 

Kā ziņots, Laima Vaikule publiski paziņoja, ka neuzstāsies Krimā, neatkarīgi no piedāvātā honorāra. Tāpat dziedātāja paziņojusi, ka viņai nav "siltu jūtu" pret Padomju Savienību. Šāds Vaikules paziņojums izraisīja plašu ažiotāžu Krievijas medijos, mūziķes teikto nosodot gan Krievijā pazīstamām personām, gan interneta troļļiem.

“Man nebija ne jausmas, ka cilvēki ir tādi zvēri. Es būšu godīga. Varbūt šā  iemesla dēļ nekad neskatos televīziju. Es tagad pirmo reizi to ieslēdzu, lai redzētu, kāda ir reakcija, kas tur notiek. Man šķiet, ka cilvēki ir sajukuši prātā. Viņi ir absolūti nozombēti… Viņi pat neklausās, ko saka. Žurnālisti ir provokatori un meļi, šādi ir mani iespaidi,” Vaikule atklāja intervijā izdevumam “RIA Novosti”.

Mūziķe norādīja, ka viņai ir vienalga, kā šis skandāls varētu beigties, un izteica nožēlu, ka viņas skatuves kolēģi šādi rīkojas.

“Viņi parādīja savu seju. Viņi ir nabaga cilvēki, kuri nezina, kā sevi parādīt. Es pat nezinu, ko teikt. Es nekad neesmu komentējusi nevienu mākslinieku, kurš kaut ko ir darījis. Tas ir apkaunojoši, ļauni un neglīti. Tā ir vienkārši greizsirdība, skaudība. Briesmīgi. Vienkārši pretīgi,” piebilda māksliniece.

Pēc dziedātājas vārdiem, viņa vairs skandālā nevēlas piedalīties.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu