Kā skaistākais Latvijas šovbiznesa pāris Lelde un Aivis Ceriņi dzīvo pēc kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

"Rīga TV24" ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi šī gada maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā. Pēc tam pāris devās medusmēnesī uz siltajām zemēm, taču tagad viņi ir atgriezušies pie ikdienas darbiem. Izdevumam "Vakara ziņas" Lelde un Aivis pastāstīja, kā ir mainījusies viņu ikdiena pēc kāzām. 

"Es gribētu teikt, ka nekas nav mainījies. Tas viss ir vienkārši ieguvis pilnvērtīgāku veidolu. Kaut kas, kas mums ir bijis tuvs un mīļš, tagad kļuvis pilnvērtīgāks, īstenībā es izgaršoju, ka Aivis ir mans vīrs. Tas ir tiešām patīkami. Uzvārds ir mainījies. Gredzens pirkstā, ko neņemu nekad nost, tas ir patīkami. Ir tā foršā apziņas sajūta, ka tas ir statuss. Un mēs tiešām to izbaudām, ka esam vīrs un sieva. Tam ir dziļāka jēga un būtība. Man šķiet, ka esam joprojām mazā eiforijā, jo kāzas bija pavisam nesen," stāsta Lelde. 

Sieviete pastāstīja, ka pāris ir kopā septiņus ar pusi gadus, tādēļ viņiem ir bijis gana laika, lai vienam otru iepazītu. "Precoties negaidījām, ka kaut kas mainīsies mūsu attiecībās.  Tas ir gana ilgs laiks, lai iepazītu otru un zinātu, kāds viņš ir un ko sagaidīt. Kad ir šis laulības apliecinājums, jūtamies vēl stiprāki." 

Aivis Ceriņš gan piebilda, ka abu attiecības ir kļuvušas vēl labākas. "Lielos vilcienos ir tāpat un vēl foršāk. Ikdienā ir jāpierod pie šiem apzīmējumiem - vīrs un sieva. Pirmais, kas ir mainījies, ir mūsu nosacītais statuss. Pase ir mainījusies. Mēs vienkārši esam labi noslīpēts mehānisms. Zobratiņiem arī ir jāpieslīpējas, lai viss iet uz priekšu un notiek. Mums ir tieši tāpat. Esam forši pierīvējušies viens otram." 

Jaunā sieva, neskatoties uz to, ka lielākā sabiedrības daļa viņu iepazinusi kā televīzijas "Rīga TV24" ētera personību Leldi Lietavieti, izvēlējās pāriet vīra uzvārdā, ievērojot senās laulību tradīcijas.

"Ar jauno uzvārdu jūtos ļoti labi. Man tas tiešām patīk, jo šie ziedi simbolizē viedumu un gaišumu. (...) Es tiešām esmu veco tradīciju piekritēja, un man šķiet, ka sievai ir jāpāriet vīra uzvārdā. Bez tam esmu dzirdējusi komentāru, ja pēc kāzām paturi abus uzvārdus, tad paņem 50 procentus karmas no katras dzimtas. Un, ja tu ņem vīra uzvārdu, tad nes tikai vienu enerģiju. Manuprāt, tā ir cieņa pret vīru un viņa dzimtu - nest viņa uzvārdu," stāsta Lelde. 

Aivis piebilst, ka ceriņiem ir arī skaista smarža, un piekrīt sievai, ka nest divus uzvārdus nozīmē nest arī divas enerģijas. 

Aivja vecāku lauku mājās, kur pāris bieži viesojas, ir ļoti daudz ceriņkrūmu. Savukārt vietā, kur notika Aivja un Leldes kāzu ceremonija, pāris jau pirms gada bija aizveduši un iedēstījuši ceriņu stādus. Zīmīgi, ka viņu ceriņi sāka ziedēt tieši laikā, kad abi svinēia kāzas. 

Šobrīd pāris lēnām iekārto savu ģimenes ligzdiņu - mazu dzīvoklīti Rīgas centrā. Līdz kāzām dzīvokļa iekārtošana bija atlikta, bet tagad abi ir ķērušies pie labiekārtošanas darbiem. Pārim ir ļoti daudz dažādu ideju, ko īstenot. Daudzas dzīvokļa interjera detaļas pāris labprāt veido paši.

"Mēs paņēmām vecas fermu metāla lampas, ar kurām agrāk sildīja cūkas. Mans draugs krāsotājs tās notīrīja un nokrāsoja tādā krāsā, kādā vēlējāmies. Paši tās sataisījām un savienojām vadus. Paši arī savās mājās slīpējām dēļus. Tai lietai ir pilnīgi cita vērtība, ja to dari pats. Es to ļoti novērtēju. Mums ļoti patīk čubināties ar savām lietām. Katrs jau rada un iekārto savu vidi pēc paša sajūtas," par rosīšanos savā ģimenes ligzdiņā stāsta Aivis Ceriņš. 

 

Dažkārt ir forši būt miega lācim, vai ne? ?? #pelukši

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on

 

Mēs četri pirms diviem mēnešiem ceriņu ziedēšanas laikā ?

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu