Slavenības privātā burziņā izbauda atmosfēru pirms "Prāta vētras" noslēguma koncerta (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar vērienīgu šovu Mežaparkā noslēdzās grupas "Prāta Vētra" Skārda bungu tūre. Pirms krāšņā koncerta sabiedrībā pazīstamas personas pulcējās īpašā tirdzniecības kompleksa Spice organizētā iesildīšanās ballītē. Iedvesmojoties no "Prāta Vētra" daiļrades, Gundega Skudriņa un viņas Skudras metropole radīja īpašas instalācijas, kas veidoja rotaļīgu un sapņainu gaisotni, mērķtiecīgi rosināja iztēli, kā arī  lutināja garšas kārpiņas.

""Prāta Vētra" ir mūsu paaudzes fenomens - vienmēr aktuāli, mūsdienīgi un radoši. Viņi iedvesmo sapņot lielus sapņus un  ļauj noticēt, ka viss ir iespējams. Tāpēc tik liels prieks ir saukt viņus par savējiem,” savā uzrunā viesiem teic t/k Spice direktore Iveta Lāce.

Kā ierasts, šādi pasākumi vienmēr ir unikāli un neatkārtojami, tāpēc tos labprāt apmeklē arī liels skaists  sabiedrībā pazīstamu personu. Spice ballītes viesu vidū bija gan Evija Ķirsone, Ieva Plaude-Rēlingere , Zanda un Intars Rešetins ar bērniem, Lauris Dzelzītis un daudzi citi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu