Francijā ar nazi bruņots uzbrucējs nogalinājis vienu un ievainojis divus cilvēkus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/AP

Parīzes apkārtnē ar nazi bruņots uzbrucējs ceturtdien nogalinājis vienu un smagi ievainojis vēl divus cilvēkus, ziņo Francijas policija.

Parīzes apkārtnē ar nazi bruņots uzbrucējs ceturtdien nogalinājis vienu un smagi ievainojis vēl divus cilvēkus, ziņo Francijas policija.

Kāds avots tiesībsargāšanas iestādēs, nesniedzot sīkākus paskaidrojumus, aģentūrai AFP pavēstījis, ka policija uzbrucēju, kas mēģinājis noslēpties kādā ēkā, "neitralizējusi".

Savukārt kāds cits avots aģentūrai "Reuters" stāstījis, ka uzbrucējs esot nošauts.

Pagaidām nav zināms, vai uzbrukums, kas noticis Trapā, saistīti ar terorismu.

Taču televīzijas kanāls BFM TV ziņo, ka uzbrucējs esot izkliedzis tradicionālo islāmistu saukli "Allahu akbar" ("Dievs ir dižens").

Trapā, kas ietilpts Parīzes aglomerācijā, ir aptuveni 30 000 iedzīvotāju, un tā atrodas pavisam netālu no tūristu iecienītās Versaļas, taču pilsētiņa pazīstama ar lielo nabadzību, bandu darbību un islāma ekstrēmistu ietekmi.

Liela daļa Trapas iedzīvotāju ir musulmaņi, un aptuveni 50 pilsētnieki tiek turēti aizdomās, ka devušies uz Irāku un Sīriju, lai iesaistītos karadarbībā teroristiskā grupējuma "Islāma valsts" rindās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu