Slavenību suņu izpārdošana Lielbritānijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs britu suņu un kaķu patversmju tīkls Battersea Dogs&Cats Home grasās sarīkot bagāto un slaveno ļautiņu četrkājaino draugu izpārdošanu. Tiesa, runa nav par dzīviem mājas mīluļiem.

Eltons Džons, Toms Krūzs un Orlando Blūms piedāvās pirkt suņus, kuri nav jābaro un kurus nevajag izvest pastaigās. 14.septembrī Londonā notiks izsole, kurā piedāvās pēc aktieru pasūtījuma skulptora izgatavotas suņu figūriņas no stikla šķiedras. Šādā veidā iegūto naudu nodos Battersea Dogs&Cats Home patversmju vajadzībām. Paši aktieri arī ir piedalījušies figūriņu izgatavošanā, un izsoles organizētāji cer, ka šis fakts pievilinās vēl lielāku pircēju skaitu. Orlando Blūms un Toms Krūzs ir aprakstījuši vienu no figūriņām ar saviem autogrāfiem. Izsolē izstādīto suņu figūriņas ir rotātas ar dārgakmeņu imitācijām un visādiem medaljoniņiem. Tagadējam ASV prezidentam Džordžam Bušam arī ir suns, par kuru daudz raksta masu saziņas līdzekļi. Buša skotu terjeram vārdā Bārnijs ir veltīti daudzi interneta saiti, un amerikāņu prezidenta administrācija ir laidusi klajā divas humoristiskas Bārnija videodienasgrāmatas. Bet par Krievijas prezidenta dzīvi ir “uzrakstījusi” grāmatu, starp citu, angļu valodā, viņa sunīte, melnā labradore Konija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu