Vai Megana Mārkla ir stāvoklī?

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām presē ir parādījušas baumas par karaliskās ģimenes pieaugumu. Jaunākās fotogrāfijas, kurās Mārkla un un Harijs apmeklēja pasākumu Londonā, tikai apstiprina runas, ka pāris drīz varētu kļūt par vecākiem.

6. septembrī Londonā notika Pirmā pasaules kara simtgadei veltīts pasākums, kur Mārkla un Harijs bija goda viesi. Notikumam par godu Saseksas hercogiene izvēlējās zilu, apspīlētu kleitu, kurā parasti slaidā Mārklas figūra izskatījās diezgan neierasti.

“Viņa apzināti apģērba kleitu, lai paziņotu, ka ir stāvoklī?”, “Visiem ir skaidrs, ka viņa gaida bērnu”, “Pēc divu mēnešu baumām – beidzot apstiprinājums!” - pēc fotogrāfiju publicēšanas rakstīja interneta komentētāji.

Daži gan nolēma, ka Mārkla ir vienkārši neveiksmīgi izvēlējusies apģērbu, kleitas piegriezumam radot iespaidu, ka viņa gaida bērnu.

Iepriekš Austrālijas izdevums “New Idea” ziņoja, ka anonīms avots no Kensingtonas pils apstiprināja, ka Mārkla un Harijs gaida savu pirmo atvasi. Līdz šim pils pārstāvji šo informāciju nav oficiāli komentējuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu