Piektdienas horoskops: 14. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops piektdienai, 14. septembrim.

AUNS Centīsies ieviest lielāku skaidrību personīgajā dzīvē, attiecību jautājumos. Šajā sakarā der apzināties, ka ar kritiku, aizrādījumiem cerēto rezultātu nez vai gūsi. Ņem labāk talkā iecietību un diplomātiju!

VĒRSIS Būs daudz darba, taču, saprātīgi izmantojot laiku un resursus, tu pratīsi gūt labus panākumus. Šobrīd var pieaugt vēlme pavadīt vairāk laika sabiedrībā, izcelt savu personību, profesionālos sasniegumus.

DVĪŅI Panākumi lielā mērā var būt atkarīgi no apkārtējo atbalsta, likteņa nejaušībām. No tavas puses tiks prasītas maksimālas koncentrēšanās spējas un prasme sastrādāties ar citādi domājošajiem.

VĒZIS Aktīvi rūpēsies par mājinieku labsajūtu. Darba lietās pratīsi ieturēt nepieciešamo lietišķumu, tai pašā laikā radīsi jauka, ģimeniska cilvēka iespaidu. Dienas izskaņā veltīsi laiku mīļotajam cilvēkam.

LAUVA Svarīgs brīdis tām Lauvām, kuras saistītas ar izklaides, mākslas un žurnālistikas jomu. Tu pratīsi gūt sabiedrības atzinību, novērtējumu. Privātajā dzīvē var rasties neparedzēti sarežģījumi.

JAUNAVA Esi atvērtāks pret jauniegūtajiem sadarbības partneriem, dalies ar viņiem savās iecerēs, centieties kopīgi ģenerēt jaunas idejas. Piemērota diena juridisku jautājumu kārtošanai.

SVARI Galveno uzmanību veltīsi materiālas dabas jautājumiem. Nejauši vari nonākt saskarsmē ar ietekmīgiem cilvēkiem, kuri būs spējīgi atbalstīt tavas nākotnes ieceres. Vakarā, visticamāk, ļausies bezrūpīgai izklaidei.

SKORPIONS Būsi darbos līdz ausīm, taču aizņemtība ļaus nedomāt par sarežģījumiem privātajā dzīvē. Labvēlīga diena jaunu lietišķo kontaktu veidošanai, dažādu kursu, semināru apmeklēšanai.

STRĒLNIEKS Būsi diezgan izklaidīgs, kas var radīt problēmas, kārtojot dokumentāciju, kā arī veicot dažādas atskaites. Saskarsmē ar kolēģiem uzturēsi draudzīgu, nepiespiestu un dzīvespriecīgu atmosfēru.

MEŽĀZIS Lai sasniegtu kāroto, nežēlosi ne lieku darba stundu, ne materiālos ieguldījumus. Atbilstošs brīdis, lai sāktu jaunus projektus, veiktu pārrunas ar priekšniecību, kā arī dotos komandējumā.

ŪDENSVĪRS Tevi raksturos sabiedriskums, lieliska humora izjūta un vēlme būt lietas kursā par notiekošo tavā profesionālajā darbības lauciņā. Kolēģu vidū iegūsi neformālā līdera lomu.

ZIVIS Šis ir īstais brīdis, lai veltītu laiku partnerattiecībām. Pavadot laiku sarunās ar mīļoto, ātri vien izdosies atrisināt pēdējā laikā radušās nesaskaņas, gūt lielāku skaidrību par kopīgajiem nākotnes plāniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu