Atpūšoties Itālijā, Beļģijas karaliene piedzīvo insultu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Beļģijas karaliene Paola, karaļa Filipa māte, ir negaidīti atgriezusies Beļģijā no atpūtas Venēcijā, Itālijā, jo ceļojuma laikā piedzīvoja insultu, vēsta abu valstu mediji.

Informācija liecina, ka 81 gadu vecajai Beļģijas karaliskās ģimenes pārstāvei naktī palicis slikti un viņa steidzami ar lidmašīnu nogādāta atpakaļ Beļģijā.

“Ņemot vērā veselības problēmas, karaliene Paola dienas laikā tiks nogādāta Beļģijā, lai veiktu medicīnisko izmeklēšanu,” liecina karaļnama mājaslapā pieejamais paziņojums.

Karaliene Paola ir saskārusies ar veselības problēmām jau iepriekš – 2015. gadā viņai bija jāievēro “pilnīgs miera režīms” pēc sirdsdarbības traucējumiem, savukārt 2017. gadā viņa salauza gūžu mazāk nekā divus mēnešus pēc skriemeļu lūzuma.

Dzimusi Itālijā, Paola bija Beļģijas karaliene divdesmit gadus viņas vīra, Alberta II valdīšanas laikā, līdz abi nodeva troni savam dēlam, saglabājot karaliskos titulus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu