Interesants ģimenes hobijs - dejošana ap stieni

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ja kādam  termins "deja ap stieni" vēl šķiet kas neķītrs vai piedauzīgs, tad, aplūkojot šīs ģimenītes foto, šī nodarbe liksies kā ideāls ģimenes hobijs, kas uztrenē fizisko sagatavotību un rada jautru noskaņojumu!

Nikola ar vīru Džimu un septiņus gadus veco meitu Fēbi ir aizrāvušies ar kādu akrobātisku hobiju - dejām uz pilona jeb pole dance. Tautas valodā šo nodarbi mēs sauktu par dejām ap stieni, tomēr tehniski tas nav viens un tas pats. Šeit nav būtiska erotika un izģērbšanās faktors, bet gan akurāta akrobātika un teicama tās izpilde. 

Ģimenīte trenējas uz stieņiem, kas uzstādīti pašu mājās - viesistabā. Pāris uzskata, ka šādi ir iespējams lauzt stereotipu, ka dejas ap pilonu ir tikai sievietēm piemērota nodarbe. Viņi vēlas izaicināt arī vīriešus un bērnus uz šo fiziski grūto, bet fantāziju attīstošo nodarbi, raksta "Catersnews.com".

Foto: Caters News/Scanpix
Foto: Caters News/Scanpix
Foto: Caters News/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu