Fetels: "Mercedes" pavēle Botasam palaist garām Hamiltonu bija pamatota

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sebastjans Fetels
Sebastjans Fetels Foto: AFP / Scanpix

"Mercedes" pavēles savas komandas pilotiem britam Lūisam Hamiltonam un somam Valteri Botasam bija pamatotas, uzskata Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komandas "Ferrari" braucējs Sebastjans Fetels no Vācijas.

Svētdien F-1 sezonas 16.posmā Krievijā uzvaru izcīnīja pašreizējais pasaules čempions un kopvērtējuma līderis Hamiltons, kuru gan sacensību noslēgumā pēc "Mercedes" vienības pavēles garām palaida komandas biedrs Botass.

Savukārt Fetels bija spiests samierināties ar trešo vietu.

"Domāju, ka viņi ļoti labi darbojās kā komanda," pēc sacensībām sacīja Fetels. "Uzskatu, ka Hamiltona un Botasa esošajās pozīcijās bija pašsaprotami veikt šādu gājienu."

Fetels gan pauda, ka, neskatoties uz Hamiltona 50 punktu pārsvaru kopvērtējumā, viņš joprojām ir optimistiski noskaņots cīnīties par uzvaru.

Savukārt Hamiltons pēc brauciena noteica, ka šāds gājiens nebija godīgs. "Brauciena laikā rācijā dzirdēju, ka Botass mani palaidīs garām, taču es to nevēlējos."

Piecus posmu līdz sezonas beigām līdera Hamiltona atstatums pār tuvāko sekotāju Fetelu ir 50 punkti, kas ir divu uzvaru tiesa.

Fetels par F-1 čempionu kļuva laikā no 2010. līdz 2013.gadam, bet pēc tam iestājās "Mercedes" komandas dominance.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu