"Barcelona" futbola klubs ieiet vēsturē - pērn tā kopējais naudas apgrozījums sasniedzis miljardu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FC Barcelona / Twitter

Spānijas futbola granda "Barcelona" vadība preses konferencē paziņojusi aizvadītās sezonas kopējo naudas līdzekļu apgrozījumu, kas sasniedzis rekordlielus apmērus.

Proti, kopējais apgrozījums mērāms 1 miljarda un 50 miljonu ASV dolāru (914 miljoni eiro) apmērā, tādējādi "Barcelona" kļuvis par pirmo sporta klubu, kas pārsniedzis 1 miljardu ASV dolāru atzīmi šajā rādītājā.

Salīdzinājumā ar 2016./17. gada sezonu, kluba ienākumi palielinājušies par 12,67 miljoniem dolāru (aptuveni 11 miljoni eiro), bet pēdējo astoņu sezonu laikā kopējo ienākumu apjoms pieaudzis par 229 miljoniem dolāru (199 miljoniem eiro). Tas klubam ļāvis pēdējās astoņas sezonas noslēgt ar peļņu.

Kluba vadība prezentējusi arī 2018./19. gada sezonas prognozes, kurās minēts, ka kopējais aprgozījums būs mērāms 1,105 miljardos dolāru (960 miljoni eiro), bet kā mērķis izvirzīts, lai 2021. gadā kopējais kluba apgrozījums sastādītu vismaz 1 miljardu eiro jeb 1,155 miljardus dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu