Instrukcija sievietēm, kā tikt vaļā no džeka

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Ko darīt, ja partneris tev vairs neraksta un nezvana? Un ja pat vienu dienu nepainteresējas, kā tev klājas? Patiesībā viņš to vairs nedara, jo tu viņam nemaz neinteresē vai arī viņš vienkārši nav nopietni noskaņots attiecībām. Ko darīt šādā situācijā? Nekavējoties tiec no viņa vaļā - pat tad, ja tev pret viņu ir jūtas!

Tātad, kas tev jādara šādā situācijā - skaidro "Cosmopolitan". Iegaumē to un nedari muļķības, pārvelc strīpu, cieni sevi un atceries, ka vissvarīgākā sev esi tikai tu pati!

Ja viņam pret tevi būtu spēcīgas jūtas, viņš tā nepazustu no tavas dzīves. Viņam bez tevis būtu grūti, un nav runas par dažām dienām vai nedēļām, bet dažām stundām.

Pat ja tev gribas viņam uzrakstīt vēl vienu vēstuli, lai saliktu visu pa plauktiņiem, neskrien viņam pakaļ. Nejautā, kur viņš ir pazudis. Nelamā viņu un nemeklē atbildes. Nesarunājies ar viņu, it kā viss būtu lieliski. Necenties saglabāt draudzību, kura jums kādreiz ir bijusi.

Ļauj, lai viņš iet. Izdzēs viņa numuru un mīlīgos ekrānuzņēmumus, kurus viņš kādreiz ir tev sūtījis. Tu esi pelnījusi vislabāko! Apsoli sev, ka nenolaidīsies tik zemu!

Tev nevajag to, kurš nav vajadzīgs tev, tas ir skaidrs. Un otrādi. Tajā mirklī, kad viņš tev pārstāja rakstīt un zvanīt, viņš jau pateica visu, kas tev par viņu jāzina. Viņš tevi neciena un nenovērtē. Tu viņam neesi tik svarīga.

Tā vietā, lai pārdzīvotu, lai tā tev ir motivācija doties tālāk. Nekaunies par laiku, ko jūs pavadījāt kopā un ko tu viņa dēļ esi nometusi zemē. Esi pateicīga, ka zini patiesību un nākotnē viņam netērēsi savu laiku.

Kādu dienu viņš atkal var parādīties tavā dzīvē, var uzrakstīt tev vēstuli un atvainoties, varbūt lūgt atgriezties, taču tas nenozīmē, ka tev viņam ir jādod šāda iespēja. Neļauj viņam sabojāt visu to, ko esi paveikusi bez viņa.

Ja tu viņam atbildēsi un ielaidīsi atpakaļ savā dzīvē, tu riskē atkal nolaisties zemākajā līmenī un uzkāpt uz tiem pašiem grābekļiem.

Pat ja tu domā, ka esi viņu jau aizmirsusi, viss tavs naids un ļaunums var atgriezties, kad sāksi ar viņu atkal komunicēt. Viņš var likt tev atcerēties, kāpēc tu viņā reiz iemīlējies. Viņš var būt apburošāks nekā jebkad iepriekš un sākt flirtēt. Viņš var tevi pārliecināt, ka šoreiz "viss būs citādi".

Tu taču nevēlies no jauna ciest, vai ne? Tāpēc neatbildi viņam. Nedod viņam iespēju tīksmināties par to, ka tev vēl varētu būt jūtas pret viņu. Nekautrējies viņu ignorēt - tā, kā viņš reiz to ir darījis ar tevi.

Ja viņš tev nezvana vairs un neraksta, nemeklē tam attaisnojumu un neceri, ka viņš atgriezīsies, ja ir aizgājis. Esi godīga un nemāni sevi. Tas nozīmē, ka jums nav abpusēju jūtu. Viņš tev nav pietiekami labs. Atstāj viņu pagātnē, un lai viņš tur arī paliek! Mīli un cieni sevi, kā arī tiec no viņa vaļā, ja viņš nav tevis vērts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu