Nurmagomedovs tiekas ar Putinu (2)

Noskaties video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Sputnik

Jau vēstīts, ka UFC 229 šova ietvaros krievs Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica īru Konoru Makgregoru, aizstāvot vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Nurmagomedovs jau preses konferencē pēc cīņas sacīja: "Makgregors saka, ka man nav bildes kopā ar savas valsts prezidentu [Vladimiru] Putinu, bet viņam ir. Ziniet ko - viņš man tikko zvanīja un apsveica ar uzvaru!"

Apsveikuma zvanam sekoja arī uzaicinājums uz oficiālu vizīti, uz kuru viņš devās kopā ar tēvu.

Tikšanās sākumā Putins sacīja: "Vēlos apsveikt ar uzvaru. Visa valsts ar tevi lepojas. Vēlos pateikties arī tēvam, ka izaudzinājis tik kārtīgu dēlu," kam pa vidu iejaucās Nurmagomedova tēvs, kurš piebilda: "Nebija viegli audzināms, nebija,", uz ko Putins atbildēja: "Ja būtu bijis viegli audzināms, visticamāk, neizaugtu par tik varenu čempionu."

"Saprotu, ka neskatoties ne uz ko, tas ir komerciāls sports, bet arī tajā jābūt noteikumiem. Un ne tikai rakstītajiem, bet arī nerakstītajiem. Galu galā tu esi Krievijas pilsonis un mums nav vienaldzīgi savu pilsoņu panākumi, un kā pret viņiem izturās jebkurā pasaules malā," teica Putins, netieši norādot uz tiem notikumiem, kas norisinājušies ārpus ringa pirms un pēc cīņas.

"Palūgšu tavam tēvam tevi pārāk bargi nesodīt," ar smaidu sejā piebilda Putins, tā reāģējot uz viņa izteikumiem, ka viņš pats dēlu sodīšot bargāk kā UFC.

Savukārt Nurmagomedovs izteicās, ka arī viņš kādā no momentiem nav bijis savaldīgs, tomēr to nevar salīdzināt ar Makgregora komandas uzvedību, kas apvainoja viņa ģimeni, valsti un reliģiju.

Kā zināms, šobrīd gan Nurmagomedovs, gan Makgregors ir atstādināti no cīņām ASV uz nenoteiktu laiku, kamēr noslēgsies izmeklēšana par notikušo incidentu pēc cīņas.

Reāģejot uz potenciālajām sankciām, Nurmagomedovs jau paspējis piedraudēt UFC, ka ir gatavs pamest organizāciju, savukārt Makgregors vēlas revanša cīņu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu