Džeimss: tas nenotiks tik ātri

NBA
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno sezonu ar zaudējumu iesāka Losandželosas "Lakers" komanda, kas pretinieku laukumā ar 119:128 (31:34, 32:31, 28:28, 28:35) piekāpās Portlendas "Trail Blazers" vienībai.

Savu debiju "Lakers" kreklā piedzīvoja arī līgas lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss, kurš savus pirmos punktus guva ar iespaidīgiem bumbas triecieniem grozā no augšas, bet pats basketbolists apzinās, ka "Lakers" šobrīd ir tālu no "izklaidējošas" komandas apzīmējuma, un ir ļoti daudz jāstrādā pie savstarpējās sapratnes uzlabošanās.

"Tas nenotiks tik ātri, kā jūs domājat. Tas prasīs laiku, kamēr ar aizvērtām acīm jau jutīsim, kur katrs spēles laikā atradīsies," par komandas "ķīmijas" attīstīšanos runā Džeimss.

Džeimss visā spēlē izcēlās ar "double-double" jeb 26 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām. Tāpat viņš savai statistikai pievienoja sešas rezultatīvās piespēles, vienu bloku un vienu pārtverto bumbu.

"Man patika kā mēs cīnījāmies, lai atgrieztos spēlē. Bijām iedzinējos ar divcipara skaitli. Man patika, ka atsevišķās epizodēs cīnījāmies un dalījāmies ar bumbu. Tās noteikti var atzīmēt kā pozitīvās lietas no aizvadītā mača," piebilda Džeimss.

Jāatzīmē, ka "Lakers" bija problēmas ar tālmetienu realizāciju. Pirmie 15 mēģinājumi lidoja grozam garām (visā spēlē septiņi no 30), bet pirmo "trejaci", kad līdz trešās ceturtdaļas beigām bija atlikušas nedaudz vairāk kā divas minūtes, realizēja Džošs Hārts.

"Cerams, ka tas ir izņēmums," sacīja Lonzo Bols (pagājušā gada drafta otrais numurs, kurš spēli uzsāka no rezervistu soliņa), piebilstot: "Cerams, ka nekas tāds vairs neatkārtosies. Nedomāju, ka vēl kādreiz iesāksim spēli ar 0/15 tālmetienos."

Nākamo maču "Lakers" aizvadīs jau naktī uz svētdienu, kad tiks uzņemta Hjūstonas "Rockets" vienība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu