Bļugeram vārti, bet Balceram pārtrūkst rezultivitātes sērija

Noskaties video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Amerikas hokeja līgā (AHL) spēles aizvadījuši vairāki latvieši.

Ar otrajiem vārtiem šosezon izcēlies Teodors Bļugers, palīdzot Vilksberijas/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar rezultātu 5:4 izcīnīt uzvaru pār Līhaijvalijas "Phantoms".

Bļugers guva vārtus trešā perioda septītajā minūtē, viņa komandai spēlējot vairākumā. Tobrīd viņš panāca neizšķirtu 4:4, bez uzvaras vārtus "Penguins" guva minūti pirms pamatlaika beigām.

Rūdolfa Balcera Belevillas "Senators" savā laukumā ar 3:4 piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack", bet uzbrucējs palika bez rezultivitātes punktiem - pirmo reizi jaunajā sezonā (iepriekš četros mačos iekrāti seši punkti).

Visā mačā Balceram trīs metieni pa pretinieku vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1.

Tikmēr Ņikitas Jevpalova Lavālas "Rockets" ar 3:5 atzinas Springfīldas "Thunderbirds" pārākumu. Jevpalovam divi metieni un negatīvs lietderības koeficients -2.

Savukārt rezervē palika divi citi latvieši - Matīss Edmunds Kivlenieks palika Klīvlendas "Monsters" rezervē, bet "Monsters" uzveica Jutikas "Comets" ar 4:3, bet Kristofers Bindulis nepiedalījās Hēršijas "Bears" zaudējumā pret Šarlotes "Checkers".

Kivlenieka sakarā jāpiebilst, ka viņš šosezon laukumā vēl nav devies nevienā spēlē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu