Sieviete uz gājēju pārejas novilka neērtās kurpes, kad viņu notrieca automašīna

Nāve 30 gadu vecumā
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/yanochkaaa

Amerikas pilsētā Losandželosā mirusi bijusī skaistumkaraliene, kuras dzimtene ir Latvija, raksta Lenta.ru. 

Jana Lavrentjeva atgriezās mājup no restorāna, kur kopā ar draudzenēm svinējusi kāda paziņas dzimšanas dienu. Uz gājēju pārejas sieviete apstājās, lai novilktu neērtās kurpes. Šajā brīdī viņu notrieca apvidus autoamšīna, kas lielā ātrumā izbrauca krustojumā pie sarkanās gaismas. 

"Mēs redzējām spēcīgu triecienu, kas pasita viņu gaisā, pēc tā atkal sekoja trieciens, kamēr vadītājs pat neuzspieda uz bremzēm," stāsta sievietes draudzene.

Cietušo kritiskā stāvoklī nogādāja slimnīcā, taču ārsti vairs nespēja viņu glābt. Pēc dažām dienām viņa no gūtajām traumām mira. 

Autovadītājs no notikuma vietas aizbēga. Policija publiskojusi kadrus no video novērošanas kamerām, kuros piefiksēta automašīna, kā arī atrasti aculiecinieki, kas varēs to identificēt. 

Lavrentjevai bija tikai 30 gadi. Viņa bija absolvējusi universitāti Kalifornijas štatā un strādāja par logopēdi. 

Sievietes dzimtene, izrādās, ir Latvija, par ko liecina kāda fotogrāfija viņas profilā sociālajā tīklā Facebook, kas uzņemta Rīgā un kam pievienots komentārs. "Sveika, dzimtene".

2012. gadā viņa uzvarējusi konkursā "Mrs Russian LA". Bez mammas palikuši divi bērni - četrus gadus veca meita un sešgadīgs dēls. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu