Grūtniece Megana Mārkla turpina pārkāpt karaliskās tradīcijas (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/EPA/PA/AP/AFP/Scanpix

Megana Mārkla un princis Harijs turpina viesoties Austrālijā un Jaunzēlandē.  Lai gan Meganas grūtniecība pieprasa valkāt brīvāku apģērbu, tomēr tradīcijas ir jāievēro. Šoreiz Saseksas hercogiene kārtējo reizi ignorējusi karaliskās ģimenes ģērbšanās noteikumus, uzvelkot pārāk atsedzošu kleitu un nodemonstrējusi pārāk spilgtu pedikīru.

37 gadus vecā Megana Mārkla un 34 gadus vecais princis Harijs pagājušajā nedēļā devās karaliskajā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi. Grafiks abiem monarhiem ir diezgan noslogots, īpaši - grūtniecei Meganai. 

Foto: Reuters/EPA/PA/AP/AFP/Scanpix

21. oktobrī laulātais pāris tikās ar vietējiem iedzīvotājiem. Megana lieliski izskatījās, ģērbusies svītrainā "Reformation" sarafānā ar dziļu šķēlumu. Viņas tēlu papildināja atvērtas sandales un izsmalcinātas rotaslietas.

Foto: Reuters/EPA/PA/AP/AFP/Scanpix

Ja prinča sieva būtu aktrise, viss būtu kārtībā, un viņas tēlam nevarētu piesieties, tomēr hercogienes statuss neļauj tik atklāti un brīvi ģērbties, līdz ar to Megana kārtējo reizi ir pārkāpusi ģērbšanās etiķeti. Turklāt viņai veikts pārāk košs pedikīrs. Kā zināms, karaliskajā ģimenē ir atļauts lietot tikai miesas krāsas nagu laku, nevis sarkanu, kāda ir Meganai. Arī viņas kleitas šķēlums ir pārāk dziļš, kas pavisam noteikti nav ierakstīts karaliskajā ģērbšanās protokolā.

Foto: Reuters/EPA/PA/AP/AFP/Scanpix

Fotogalerija: Harijs un Megana Kvīnslendā tiekas ar iedzīvotājiem

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu