Vācijā bijušais mediķis atzīstas vismaz 100 pacientu nonāvēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Edijs Pālens/LETA

Nīlss Hēgels vairāku gadu garumā divās dažādās slimnīcās apzināti pārdozēja medikamentu devu pacientiem, lai varētu tos pēdējā brīdī glābt, izpelnoties atzinību par varonīgu rīcību, taču ne vienmēr tas izdevās, ziņo raidījums TV3 ziņas. 

Hēgels cietumā pavadījis jau desmit gadus par divu pacientu apzinātu nonāvēšanu. Tagad viņš atzinies, ka pārdozējis medikamentu devu, kā rezultātā pacienti miruši, vismaz 100 gadījumos. 

Vīrieša motīvs šādai rīcībai - vai nu viņu māca garlaicība, vai vēlējies izpelnīties atzinumu kolēģu acīs, kad viņš pēdējā brīdī izārstējis smagi slimos pacientus. 

Hēgelim jau ir piešķirts mūža ieslodzījums, izmeklētāji vēlas noskaidrot sīkākas detaļas, lai informētu nogalināto tuviniekus, kā arī, lai saprastu, kā vispār bija iespējams vairāku gadu garumā nepamanītam veikt medikamentu pārdozēšanu, vēsta raidījums TV3 ziņas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu