"Lauku sētā" sāk veidoties jauns pāris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 1. novembrī, ekrānos nonāks LNT šova "Lauku sēta" jaunā sērija, kurā konflikti būs pierimuši un aktualizēsies simpātiju tēma.

Lai gan no atlikušajiem dalībniekiem līdz šim par pāri tika dēvēta lielā Sanita un Dairis, šajā sērijā uzvirmos simpātijas Rasmusa un mazās Sanitas starpā.

Sanita lūgs Rasmusam viņu iemācīt peldēt, kam puisis laipni piekritīs un nenoliegs, ka viņam pret šova sāncensi ir izveidojušās simpātijas.

Pārējās meitenes gan par "jauno pārīti" nebūs sajūsmā - Eva izrādīs bažas, ka Rasmuss šādi rīkojas tikai šova dēļ, turklāt var sastāstīt Sanitai, lai viņa balso pret savas komandas biedrenēm.

Arī pati Sanita nebūs droša par Rasmusa jūtām - viņai radīsies pārliecība, ka puisis sācis viņai izrādīt uzmanību tikai spēles pēc, taču tik cietsirdīga, lai puisi vienkārši izmantotu savam labumam un stratēģijai, viņa neesot.

"Sākumā pie Aijas viņš arī šļūca ar matraci..." pārdomās dalīsies Sanita.

Ar ko beigsies abu dalībnieku simpātiju izrādīšana? Skaties jau šovakar!

Fotogalerija: "Lauku sētas" darbi

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu