NBA veiksmīgi debitējušais Kurucs nosūtīts uz "Nets" fārmklubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Bruklinas "Nets", piektdien nosūtīts uz šīs vienības fārmklubu NBA Attīstības līgā.

Klubs paziņojis, ka Kurucs ir devies Longailendas "Nets" komandu, kas svētdien uzsāks jauno sezonu.

Pašlaik 20 gadus vecais Latvijas basketbolists šobrīd ir izlaidis pēdējos piecus "Nets" mačus, jo viņš ārstēja potītes savainojumu, kuru guva 21.oktobra spēlē pret Indiānas "Pacers".

Medijs "Nets Daily" pieļauj, ka Kurucs nosūtīts uz Longailendas vienību, lai aizvadītu dažus treniņus un dotos atpakaļ uz Bruklinu, lai palīdzētu "Nets" jau sestdien gaidāmajā mačā pret Hjūstonas "Rockets". Nav gan arī izslēgts, ka Kurucs varētu sagaidīt sestdienas dueli Attīstības līgā.

Ar Kurucu sastāvā "Nets" trīs mačos guva vienu panākumu, bet bez viņa piecos dueļos tika gūtas divas uzvaras.

Kurucs negaidīti veiksmīgi debitējis NBA, jo viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemetis 8,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadījis 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā saistīts ar vairāku "Nets" spēlētāju traumām.

Bruklinas komanda jauno sezonu sākusi ar trīs uzvarām astoņos mačos, kas ļauj ieņemt devīto pozīciju Austrumu konferencē.

"Nets" komanda Bruklinā bāzējas kopš 2012.gada. Pēdējos trīs gadus komanda palikusi ārpus izslēgšanas turnīra, aizvadītajā sezonā ieņemot 12.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu