Spraigi notikumi Imantā: ballētāji bēg no policijas uz automašīnas jumta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Auto riepas švīkas uz asfalta pēc mēģinājuma uzstādīt jaunu pasaules Ginesa rekordu driftā Biķernieku trasē.
Auto riepas švīkas uz asfalta pēc mēģinājuma uzstādīt jaunu pasaules Ginesa rekordu driftā Biķernieku trasē. Foto: Lita Krone/LETA

Imantas mikrorajonā nakts vidū notikusi spraiga pakaļdzīšanās – draugi, nakts vidū, vizinājušies uz automašīnas jumta un šī ideja nav palikusi nepamanīta likumsargiem, vēsta raidījums Degpunktā.

Trīs draugu kompānija sarīkojusi "ballīti" ar vizināšanos automašīnā pa Imantas mikrorajonu un ar savu skaļo uzvedību pievērsusi policistu izmanību. Volkswagen Passat spēkrats pirmo reizi tika pamanīts Zentenes ielas apkaimē, likumsargi ieraudzījuši kādu vīrieti, kas braucis sēžot uz automašīnas jumta. inspektori ieslēguši busiņam skaņas signālus un bākugunis, lai apturētu transportlīdzekļi.

Sākumā policistu prasībām autovadītājs nav klausījis, bet pēc dažiem metriem tomēr apstājies. Kā vēlāk izrādījās Volkswagen šoferis apturējis auto, lai pasažieris varētu nokāpt no jumta un kad vīrietis nolēcis, spēkrats atkal sācis kustību.

Manevrējot cauri šaurām ieliņām un krietni pārsniedzot atļauto braukšanās ātrumu, vadītājs mēģinājis atrauties no astē sēdošā policistu busiņa.

Uz atkārtotām prasībām apturēt automašīnu šoferis nav reaģējis un turpinājis, apdraudot citus satiksmes dalībniekus, mukt. Par vajāšanu paziņots arī citām ekipāžām. Slokas ielā, pie 130. nama, policistiem izdevies piebraukt pie bēdzēja tik tuvu, lai nogrieztu tam ceļu, bet šoferis nav padevies un strauji iegriezis zaļajā zonā.

Kolēģi no ceļu policijas izvērtējot riskus un iespējās šoferim aizmukt, pieņēmuši lēmumu noslēgt satiksmi uz ceļa kas ved uz Babīti. Uz Slokas ielas bēgošais vadītājs atkal samazinājis ātrumu līdz minimumam, lai izlaistu otru pasažieri, tiklīdz tas izkāpis ārā, šoferis atkal sācis mukt. Šķērsojot kārtējo krustojumu vadītājs izdomājis apgriezties, bet paņemot nepareizu leņķi, nobraucis no ceļa.

Vīrietis noslāpējis mašīnu un pa logu izmetis atslēgas. Viss beidzies bez fiziskas pretošanās. Policisti saslēguši 30 gadus veco bēdzēju rokudzelžos un sagaidījuši ceļu policijas ekipāžu. Vadītajām tika piedāvāta medicīniska palīdzība, bet viņš atteicās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu