Kā plānots - Kurucs pēc mača G-līgā atgriežas "Nets" rīcībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs cīņā par bumbu
Rodions Kurucs cīņā par bumbu Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs no fārmkluba izsaukts atpakaļ uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Bruklinas "Nets".

Jau ziņots, ka 20 gadus vecais Kurucs šajā nedēļas nogalē tika nosūtīts uz NBA Attīstības līgas komandu Longailendas "Nets", kuras rindās sestdien sezonas pirmajā mačā guva sešus punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Tiesa, svētdien Latvijas basketbolists kopā ar vēl vienu šogad NBA draftā izraudzīto spēlētāju - bosnieti Džananu Musu - izsaukti atpakaļ uz Bruklinas "Nets", kam svētdien iecerēta spēle savā laukumā pret Filadelfijas "76ers".

Šo sezonu Kurucs sāka Bruklinas "Nets", kurā debitēja negaidīti veiksmīgi. Viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemeta 8,7 punktus un izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadīja 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā bija saistīts ar vairāku "Nets" spēlētāju traumām.

Tiesa, pēcāk Kurucs guva potītes traumu, kas lika izlaist vairākas spēles.

"Nets" ar trim uzvarām deviņās spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu