Boila "hat-trick" sagādā Pitsburgai ceturto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edmontonas "Oilers" un Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Edmontonas "Oilers" un Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžersijas "Devils" uzbrucējs Braiens Boils, gūstot savu pirmo karjeras "hat-trick", pirmdien kaldināja viņa pārstāvētās vienības uzvaru regulārā turnīra spēlē.

"Devils" pretinieku laukumā ar 5:1 (2:1, 2:0, 1:0) sagrāva Pitsburgas "Penguins".

Boils šajā spēlē guva trīs vārtus, kas viņam izdevās pirmo reizi karjerā. 33 gadus vecais uzbrucējs šobrīd turpina savu karjeru, neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā viņam tika konstatēta leikēmija jeb asins šūnu vēzis.

"Dievinu šādas spēles," pēc mača sacīja Boils. "Cīņa ar vēzi ir visai drūma lieta, kas dažkārt liek justies vientuļam, tomēr visbriesmīgākais ir tad, kad cilvēki tevi žēlo, jo nezina, ko citu teikt. Man gan apkārt ir pietiekami daudz cilvēku, kuri daudz palīdz."

Boils novembra mēnesī kopš 2013. gada nav guvis vairāk par trim vārtiem, bet pirmdien šādu vārtu skaitu guva vienā mačā.

Vēl "Devils" rindās ar precīziem metieniem atzīmējās Vils Bačers un Traviss Zajacs, bet vienīgo precīzo metienu "Penguins" rindās izpildīja Džeimijs Oleksjaks.

Pitsburgai tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" pārtrauca Arizonas "Coyotes" piecu uzvaru sēriju, svinot uzvaru viesos ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1), bet Bostonas "Bruins" papildlaikā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pārspēja Dalasas "Stars", laužot viesu trīs panākumu sēriju. Tāpat piecas uzvaras pēc kārtas bija izcīnījusi arī Ņujorkas "Islanders", tomēr arī šai komandai sērija pārtrūka, jo uzvaru savstarpējā mačā ar 4:3 (1:3, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos guva Monreālas "Canadiens".

Savukārt uzvaru pirmdien guva arī NHL čempione Vašingtonas "Capitals", kas ar 4:2 (2:1, 2:1, 0:0) savā laukumā uzveica Edmontonas "Oilers". Šajā spēlē pa vārtu guvumam izcēlās abu komandu lielākās zvaigznes - Aleksandrs Ovečkins un Konors Makdeivids.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 21 punktu 14 spēlēs ir Tampabejas "Lightning", kamēr trīs punktus zaudē Toronto "Maple Leafs". Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 16 punktiem 15 mačos ieņem sesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 22 punktiem 14 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par trīs punktu tiesu apsteidzot Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu