Nurmagomedova menedžeris: Mēs gribam 50 miljonus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

UFC vieglā svara čempionam krievam Habibam Nurmagomedovam drīzumā beigsies līgums ar organizāciju, atklājis viņa menedžeris Ali Abduls-Azizs.

"Habiba līguma ietvaros ar UFC ir atlikusi viena obligātā cīņa, pēc tās saistības būs beigušās," sarunā ar ESPN žurnālistu Arielo Helvani sacīja Abduls-Azizs.

Iepriekš Nurmagomedova menedžeris publiski izteicās, ka viņa klients ir pasaules mēroga zvaigzne, kurai jācīnās par attiecīgu honorāru. Viņš nosauca arī summu, par kādu Habibs vēlas aizvadīt nākamo cīņu - 50 miljoni ASV dolāru.

"Šobrīd neuztraucos par to, kurš būs Habiba nākamais pretinieks, bet par to, kurš uz galda varēs uzlikt 50 vai 100 miljonus ASV dolāru. Pašlaik neviens nevar piedāvāt neko vairāk par 200 tūkstošiem dolāru," izteicies Abduls-Azizs.

Ko teikt šajā sakarā bija arī UFC prezidentam Danam Vaitam: "Vai tas ir iespējams? Protams. Izbeidziet. Viņi zina, kas viņiem ir reāli. UFC ir 50 miljoni, un mums ir iespējas noorganizēt tādu cīņu.

Jāatzīmē, ka Nurmagomedovs jau iepriekš vairākkārt piedraudējis, ka ir gatavs atstāt UFC un cīnīties kādas citas organizācijas pasparnē.

Atgādināsim, ka ilgi gaidītajā cīņā 6. oktobrī ar īru Konoru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Šobrīd par notikušo incidentu pēc cīņas notiek izmeklēšana, kuras noslēgums sagaidām decembra sākumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu