Talantīgais austrāliešu tenisists Kiris apmeklē psihologus un strādā pie garīgās veselības (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Karstasinīgais austrāliešu tenisists Niks Kiris šobrīd apmeklē psihologus un nopietni strādā pie garīgās veselības uzlabošanas.

Elkoņa savainojuma dēļ 23 gadus vecais Kiris savu sezonu noslēdza jau oktobrī, bet, lai labāk sagatavotos nākamajai sezonai, viņš nopietni uzsācis darbu pie garīgās veselības uzlabošanas.

"Šogad man bija vairākas problēmas gan kortā, gan ārpus tā, līdz ar to situācija nav bijusi viegla," atzina Kiris, kurš pasaules rangā atrodas 37.vietā.

Kiris jau ilgu laiku pazīstams kā ļoti karstasinīgs tenisists, kurš ielaižas diskusijās ar pretiniekiem, tiesnešiem un skatītājiem, kā arī kortā viņam brīžiem ir nevaldāmi emociju uzliesmojumi.

"'Šobrīd esmu uzsācis doties vizītēs pie psihologiem, kā arī cenšos sasniegt savas garīgās veselības virsotni," norādīja Kiris. "Iespējams, ka esmu pārāk to noildzinājis, tomēr tagad, runājot par šīm problēmām, es jūtos krietni labāk, turklāt man nekas nav jāslēpj."

Karjeras rekords pasaules rangā Kirim ir 13. vieta, ko viņš sasniedza 2016. gada oktobrī. Viņš ir izcīnījis arī četrus ATP raudzes titulus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu