Sestdienas horoskops: 10. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Horoskops sestdienai, 10. novembrim.

AUNS Tev būs svarīgi apzināties, ka esi pieņēmis pareizos lēmumus saistībā ar laulības dzīvi. Šā iemesla vadīts, pavadīsi laiku sarunās ar dzīves pieredzes bagātu cilvēku, izklāstot viņam savu privāto dzīvi.

VĒRSIS Ļauj sev atpūsties no ikdienas steigas un uztraukumiem. Velti laiku savam hobijam, pievērs lielāku uzmanību savām atvasītēm. Kāds no Vērša zīmes pārstāvjiem var nolemt doties neplānotā ceļojumā.

DVĪŅI Tevī var dzimt ļoti perspektīvas idejas. Svarīgi neatstāt tās novārtā, lai cik arīdzan nereāli viss liktos. Nav izslēgts, ka mīļotais cilvēks labprāt iesaistīsies tavu ieceru realizēšanā.

VĒZIS Tieksies pēc ģimenes locekļu sabiedrības, tomēr katram no viņiem var būt savi plāni. Esi saprotošs, neizsaki pārmetumus. Varbūt tu vari iesaistīties viņu aktivitātēs, nevis uzspiest savējās.

LAUVA Tevī modīsies interese par visu veidu novitātēm. Vēlēsies būt lietas kursā par jaunumiem izklaides jomā. Ja dodies uz veikalu, vēlams jau iepriekš nospraust tēriņu griestus, citādi vari krist galējībās.

JAUNAVA Tu lieliski tiksi galā ar mājas uzkopšanas, saimnieciskajiem darbiem. Ar savu enerģiskumu un strādīgumu iedvesmosi arī pārējos mājiniekus paveikt ko līdzīgu. Vakarā iespējami negaidīti viesi.

SVARI Kaut arī tu parasti neesi kautrīgs un noslēgts, taču tieši tā var likt sajusties kāda tev simpātiska persona. Zvaigznes iesaka saņemties un tomēr likt atklāti manīt savas jūtas.

SKORPIONS Vari nolemt taisīt nopietnāku tūri pa veikaliem. Tavs prāts šodien būs noskaņots uz ļoti praktiskas, piezemētas nots, kura neļaus pieņemt kļūdainus lēmumus. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Tu uz visu skatīsies caur rozā brillēm. Brīžiem savā nostājā būsi pārlieku sapņains. Šodien vēlamāk pavadīt dienu tuvu cilvēku lokā, atturēties no skaļu sabiedrisko pasākumu apmeklēšanas.

MEŽĀZIS Mīļotais cilvēks šodien tev var izrādīt nedalītu uzmanību, visādi rūpējoties par tavu labsajūtu, komfortu. Vēlams novērtēt partnera pūles un censties atbildēt viņam ar ko līdzīgu!

ŪDENSVĪRS Visskaļāk par cilvēku runā viņa darbi, turpretim pārāk izpušķoti nākotnes plāni var radīt nedaudz nievājošu un skeptisku attieksmi no apkārtējo puses. Šodien esi piesardzīgāks pie stūres.

ZIVIS Vēlēsies piedzīvot diezgan asas, krāšņas emocijas. Stiprā dzimuma pārstāvjiem jābūt nedaudz piesardzīgākiem, jo vēlme atstāt iespaidu uz daiļo dzimumu var mudināt uz neapdomātu rīcību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu