Hārtlijs: no paša sākuma izdevās izveidot lielisku kolektīvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokeja izlasei jau pirms "Euro Ice Hockey Challenge" (EIHC) turnīrā izdevās izveidot lielisku kolektīvu, uzskata valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Latvijas izlase sestdien triumfēja Minskā notikušā EIHC turnīrā, izšķirošajā spēlē ar 2:1 pēcspēles metienos uzveicot mājinieci Baltkrieviju.

Vārtus pamatlaikā Latvijas komandas rindās guva Edgars Kulda, bet savus pēcspēles metienus realizēja Egils Kalns un Rūdolfs Maslovskis.

"Esmu ļoti, ļoti patīkami pārsteigts par mūsu spēlētāju sniegumu," Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapā citēts Hārtlijs. "Šajās trīs spēlēs ielaidām tikai trīs vārtus. Tāpat ļoti labi sevi šajā Minskas turnīrā parādīja abi vārtsargi – Jānis Auziņš un Rihards Cimermanis."

Latvijas hokejisti turnīra ievadā ar rezultātu 4:1 apspēlēja Slovēniju, bet otrajā mačā ar tādu pašu rezultātu uzveica Franciju.

"Neskatoties uz to, ka pirms turnīra bijām kopā aizvadījuši ļoti maz treniņu, uzbrucēji un aizsargi laukumā darbojās pārliecinoši. Mums jau no paša sākuma izdevās izveidot lielisku un ciešu kolektīvu. Tāpat uzslavas ir pelnījuši pieredzējušie spēlētāji. Arī jaunie nestāvēja malā un teicami ierakstījās mūsu komandas modelī, laukumā strādājot enerģiski un ar lielu atdevi. Esmu ļoti lepns par mūsu puišiem, tas ir viņu nopelns," atzinīgus vārdus savai komandai veltīja Hārtlijs.

Latvijas valstsvienība šo turnīru aizvadīja eksperimentālā sastāvā, jo tai nevarēja palīdzēt lielākā daļa vadošie Latvijas spēlētāji. Komandas kapteinis šajā turnīrā bija Ralfs Freibergs, kuram asistēja Artūrs Salija un Oskars Batņa. Komandas kodolu veidoja "Optibet" Hokeja līgas komandu un KHL vienības Rīgas "Dinamo" hokejisti.

Latvijas izlases galvenajam trenerim Hārtlijam šajā turnīrā asistēja Rīgas "Dinamo" treneri Artis Ābols un Edgars Masaļskis, kā arī Aldis Āboliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu