"Real" jaunā trenera vadībā ceturtā uzvara pēc kārtas, "Barcelona" pirmo reizi divos gados piedzīvo zaudējumu mājās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Madrides "Real" futbolisti jaunā galvenā trenera Santjago Solari vadībā svētdien guva ceturto uzvaru pēc kārtas, visos turnīros kopā ņemot.

"Real" viesos ar 4:2 (1:0) apspēlēja Vigo "Celta" komandu.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Karims Benzemā, Serhio Ramoss un Dani Sevaljoss, bet vienu reizi mājinieki bumbu raidīja savos vārtos, turklāt arī 87.minūtē "Real" nonāca vairākumā, jo sarkano kartīti nopelnīja Gustavo Savrals.

"Real" kopš Solari stāšanās amatā guvusi divas uzvaras valsts čempionātā, bet pa vienam panākumam izcīnīti Spānijas kausā un UEFA Čempionu līgā.

Jau ziņots, ka "Real" pirmajās desmit Spānijas čempionāta spēlēs guva tikai četras uzvaras, un šāda snieguma dēļ kluba vadība no amata atbrīvoja komandas galveno treneri Hulenu Lopetegi, kurš šajā amatā noturējās tikai 139 dienas.

Pagaidām viņa vietā ir iecelts "Real" otrās komandas "Real Madrid Castilla" galvenais treneris Solari.

Tikmēr cits Spānijas grands "Barcelona" svētdien aizraujošā cīņā savu skatītāju priekšā ar 3:4 piekāpās Seviljas "Real Betis", piedzīvojot pirmo zaudējumu savās mājās pēdējo divu gadu laikā.

Mājiniekiem šajā mačā nepalīdzēja pat argentīniešu zvaigznes Lionela Mesi atgriešanās laukumā pēc rokas lūzuma sadziedēšanas. Uzbrucējs bija izlaidis piecas spēles, bet svētdien guva divus vārtus.

Savukārt sestdien panākumu guva Madrides "Atletico", kas savu skatītāju priekšā ar 3:2 pieveica Bilbao "Athletic".

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 24 punktiem 12 mačos atrodas "Barcelona", bet vairs tikai par punktu no tās atpaliek "Sevilla", "Atletico" un "Alaves", kamēr piektā ar 21 punktu ir Barselonas "Espanyol". Savukārt "Real" ar 20 punktiem kopvērtējumā ieņem tikai sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu