Policija Spānijā izglābj kucēnu un tad pieņem to darbā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BONY/SIPA/Scanpix

Policija Spānijā aizturējusi kādu vīrieti, kurš vardarbīgi izturējies pret savu suni - vācu aitusuņu šķirnes kucēnu. Pēc kucēna izglābšanas un nogādāšanas slimnīcā, policijas darbinieki nolēmuši to adoptēt un apmācīt, vēsta raidsabiedrība BBC.

Pagājušās nedēļas sākumā drošības sargi Spānijas pilsētā Granadā reaģēja uz saņemto izsaukumu - iedzīvotāji uz ielas manījuši kādu vīrieti, kurš spārda mazu vācu aitusuņu šķirnes kucēnu.

Pēc tam, kad vīrietis bija aizturēts un kucēns nogādāts slimnīcā, policijas darbinieki nolēmuši to adoptēt un apmācīt darbam policijā.

Reģionālie mediji ziņojuši, ka aizturētais vīrietis arī bijis suņa saimnieks - pašlaik viņš apcietināts par vardarbīgu izturēšanos pret dzīvnieku.

Kucēns nogādāts slimnīcā ar vairākiem nobrāzumiem un ievainojumiem vēderā, taču nekādi iekšēji bojājumi konstatēti netika. Tagad jau kucēns ir pilnībā vesels un gatavs sākt apmācību.

Spānijas policija sociālajos tīklos lūgusi iedzīvotāju palīdzību - kucēnam un jaunajam policijas darbiniekam bija nepieciešams izdomāt vārdu.

Balsojumā nolemts, ka tagad jauno policijas darbinieku sauks Stens Lī, par godu nesen mūžībā aizgājušajam slavenajam komiksu autoram Stenam Lī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu