Usika menedžeris: Viņš uzvarēs Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Pasaules čempiona boksā pirmajā smagajā svarā Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA), kā arī žurnāla "The Ring" versijās, Oleksandra Usika menedžeris Egis Klimass sarunā ar ESPN atklājis sava klienta nākotnes plānus.

"Nav šaubu, ka Usiks pāries uz smagsvariem, ir tikai jautājums - vai tas notiks jau nākamajā cīņā? Skatīsimies. Ir jāveic pārrunas un jāskatās, kurš ir pieejams. Daudzi runā par Andrē Vorda potenciālo atgriešanos. Viņš iepriekš pauda gatavību cīnīties ar Toniju Beljū, bet Usiks viņu uzveica. Vai tas nozīmē, ka Vords ir gatavs Usika izaicinājumam? To rādīs laiks," sacīja Klimass.

Tāpat viņš izteicies par potenciālo cīņu ar šī brīža pasaules labāko smagsvaru Entoniju Džošua: "Domāju, ka Usiks uzveiks Džošua. Taču pirms tam viņam ir jāaizvada pāris cīņas ar smagsvariem."

"Noteikti necīnīsimies aprīlī. Usikam šobrīd ir nepieciešama atpūta. Viņam bija grūts gads - viņš cīnījās ar trīs labākajiem pirmā smagā svara bokseriem (supersērijas ietvaros - red.), guva plaukstas savainojumu un bija arī operācija. Šobrīd viņam vajag atgūties. Bet personīgi uzskatu, ka viņam ir jāpāriet uz smagsvariem un jākļūst par absolūto čempionu tur. Viņš to ir spējīgs paveikt," nobeigumā sacīja ukraiņa menedžeris.

Kā zināms, Usiks pēdējā cīņā 10. novembrī ar nokautu astotajā raundā uzveica britu Toniju Beljū, tādējādi aizstāvot sev piederošās čempionu jostas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu