Liepājā nepilngadīgais izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, vadot četrriteņu mopēdu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajniekiem.lv

Trešdienas, 21. novembra, vakarā ap desmitiem Liepājā K. Ūliha ielas un Kūrmājas prospekta krustojumā noticis satiksmes negadījums. To izraisīja kārtējais četrriteņu mopēda vadītājs, novēroja portāls liepajniekiem.lv.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova pastāstīja, ka 21. novembrī ap pulksten 21.40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Kūrmājas prospektā, noticis ceļu satiksmes negadījums.

2003. gadā dzimis jaunietis, pa K. Ūliha ielu, vadot mopēdu Aixam city, izraisīja sadursmi ar automašīnu Audi, kuru vadīja 1996. gadā dzimis vīrietis,” viņa klāsta.

Negadījumā cietušu cilvēku nav, vēsta policijas rīcībā esošā informācija. Taču, kā redzams fotoattēlos, četrriteņu mopēds sabojāts nopietni. Manāmi cietusi arī automašīna Audi.

Policijā par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Šis ir jau trešais satiksmes negadījums, ko izraisa šāda transportlīdzekļa, ko var stūrēt no 14 gadu vecuma, vadītājs.

«Vai tiešām pie stūres var sēsties jau no 14 gadu vecuma?

Pirmais negadījums vasarā notika Pasta ielā – braucējs taranēja un sabojāja kafejnīcas vasaras terasi. Otrais negadījums rudenī notika Klaipēdas un Ventas ielas krustojumā, kur vadītājs ar četriteņu mopēdu uz gājēju pārejas notrieca zēnu, kurš guva smagas traumas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu