Jaunietis, kurš atradies "citā dimensijā", ar nazi sadur vīrieti Pārdaugavā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas Pašvaldības policijas cepure. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Pašvaldības policijas cepure. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Baisus notikumus naktī pēc valsts svētkiem piedzīvojuši daži Pārdaugavas iedzīvotāji un policisti, kas pamanīja kautiņu, vēsta raidījums Degpunktā

Ap  plkst.1.30 policisti pamanījuši kautiņu, kas risinājies Kurzemes prospektā malā.

Policisti piesteigušies klāt, lai izšķirtu kautiņu. Kā izrādījās, viens no iesaistītajiem bijis policijas stažieris, kuram bija uzbrucis 17 gadus vecs jaunietis.

Kā informē Rīgas pašvaldības policija, jaunietis jau iepriekš bija sadūris kādu personu, kura gulēja uz zemes un smagi asiņoja. Policisti nekavējoties aizturēja jaunieti un ievietoja viņu pagaidu aizturēšanas telpā. Tāpat policisti par notikušo informēja mediķus un Valsts policiju.

Pēc uzbrucēja aizturēšanas inspektori traukušies pie zemē gulošā. Tas izrādījies kāds aptuveni 50 gadus vecs vīrietis, kurš nejauši bija kritis par agresīvā jaunekļa upuri.

Policisti sniedza pirmo palīdzību, cenšoties apturēt asiņošanu. Pēc neilga laika notikuma vietā ieradās mediķi, kuri konstatēja, ka vīrietim nepieciešama steidzama hospitalizācija.

Jaunietis nav spējis policistiem paskaidrot, kādēļ sadūris vīrieti. Viņš spējis vien paskaidrot, ka “atrodas citā dimensijā.”

Savainotā vīrieša dzīvībai nekādas briesmas nedraud, un viņš šobrīd turpina atlabšanu slimnīcā. Pret 17 gadus veco jaunieti jau ierosināts kriminālprocess un ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu, kas vainojams notikušajā – apreibinošas vielas vai kādas garīgās veselības problēmas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu