Tieslietu ministrija organizē balli ar ieejas maksu 100 eiro (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs.
Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs. Foto: Edijs Pālens/LETA

7. decembrī Ķīpsalas halle norisināsies Tieslietu ministrijas organizēta balle ar daudzu slavenu mūziķu piedalīšanos, par ko ieejas maksa ir 100 eiro - vēsta TV3 raidījums Bez Tabu.

Pasākuma aprakstā norādīts, ka rīkotājs ir Tieslietu ministrija un pasākumu aģentūra Emotion Industry. Iecerēts, ka balles apmeklētāji būs tieslietu jomas darbinieki no visas Latvijas.

Biļetes uz pasākumu nav atrodamas biļešu tirdzniecības platformās. Pie tām var tikt tikai ar pieeju īpašai saitei.

Par mūziku rūpēsies diezgan plašs mākslinieku loks: Musiqq, Eolika, Žoržs Siksna, Liepājas bigbends, Andris Ērglis un citi. Biļetes cenā iekļautas arī kopīgas vakariņas.

Līdz ballei atlikušas divas nedēļas, taču neizpārdotas palikušas vairāk kā trešdaļu biļešu. Tas rada jautājumu - vai apmeklētāju skaits būs gana liels, lai segtu visus izdevumus?

"Balles organizēšanā netiek izmantoti Tieslietu ministrijas līdzekļi. Tas ir pašfinansēts pasākums," teic Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs

Ja tomēr radīsies zaudējumi, Kronbergs raidījumam Bez Tabu norāda, ka pats "paņems kredītu un visu nomaksās".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu