Kopš oktobra Rīgas centrā pamests stāv "KPV LV" pirmsvēlēšanu busiņš (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artuss Kaimiņš/Twitter.com

Rīgas centrā daudzdzīvokļu namu kvartālā kopš oktobra stāv pamests liela izmēra spēkrats, kas aplīmēts ar partijas KPV LV saukļiem un līderu attēliem. Iedzīvotājiem šis pamestais spēkrats rada neērtības, vēsta raidījums Bez Tabu

Spēkrats pamests Rīgas centrā, Tomsonu ielā netālu no Arēnas Rīga, vietā, kur atrodas daudzi daudzdzīvokļu nami un kur jebkura stāvvieta nama iedzīvotājiem ir svarīga.

Automašīnas salonā joprojām redzami dažādi aģitācijas materiāli. Turpat pie spēkrata sastaptie iedzīvotāji neslēpj savu sašutumu par novārtā atstāto automašīnu.

Tehniskā apskate automašīnai ir derīga līdz nākamā gada vasarai. Kā norāda iedzīvotāji, spēkrats šajā vietā stāv nekustināts jau aptuveni divus mēnešus.

"Domāju, ka tā ir nekaunīga maniere šādi novietot busiņu. Cik zinu, ir jau uzlikta viena dzeltenā kvīts. Esmu par 99% pārliecināts, ka īpašnieks nedzīvo šajā mājā," norāda kāds iedzīvotājs.

Raidījums dodas uz Vecrīgu, kur ierīkotas partijas KVP LV Saeimas frakcijas telpas. Sastaptais Aldis Gobzems, kura seja arī redzama uz busiņa, norāda, ka par šādiem jautājumiem partijā nav atbildīgs. "Ar šo automašīnu braukāja Romāns Justs, mūsu partijas biedrs, bet tā nav partijai piederoša automašīna," skaidro Gobzems. 

Raidījuma filmēšanas komandai nejauši izdodas sastapt vīrieti, kura uzņēmumam pieder pamestais spēkrats. Izrādās, automašīna novietota blakus vīrieša uzņēmuma topošajām biroja telpām. Šobrīd spēkrats tiek izmantots kā noliktava. "Mums līdz decembra beigām automašīna jāpārvieto, tas ir policijas rīkojums," stāsta uzņēmuma pārstāvis Juris Švāns.

Īpašnieks noliedz, ka viņam ir kāda saistība ar partiju. Spēkrata iznomāšana bija vienīgi biznesa darījums, un viņš neatceroties, cik eiro saņēmis par automašīnas nomu. 1978. gada busiņš esot tāds vienīgais visā Baltijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu