Jau no septembra Himalaju kalnos pazudis Aleksandrs Ruzga

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Indijā kopš septembra pazudis 32 gadus vecais Latvijas pilsonis Aleksandrs Ruzga. Vīrietis jau pusotru gadu ceļoja pa Indiju un regulāri sazinājās ar tuviniekiem. Kopš 2018. gada 14. septembra, kad viņš runāja ar mammu, no viņa nekādu ziņu nav.

Organizācijā Bezvēsts.lv pastāstīja, ka Aleksandrs ar tuviniekiem sazinājās ar WhatsApp starpniecību, jo viņa telefons jau iepriekš bija nozagts. Parasti viņš ar tuviniekiem komunicēja vismaz reizi nedēļā.

Zināms, ka viņš no Dharamsalas pilsētas devās uz Himalaju ieskauto  Ladakhas galvaspilsētu Lehu, lai piedalītos desmit dienu meditācijā. Šī vieta zināma kā mazā Tibeta. Tuvinieki noskaidroja, ka meditācijas centrs tur patiešām atrodas.

Aleksandrs ir 183 cm garš, sver 70 kilogramus, apavu izmērs 42. Mati tumši, acis brūnas, vidēja garuma bārda. Vīrietis nēsāja brūni pelēkas bikses, apavus ar biezu zoli. Ap galvu viņš sēja gaiši pelēku lakatu, uz muguras nesa lielu pelēki zilu mugursomu, kurai piestiprināts paklājs.

Ņemot vērā, ka šajā apvidū iespēja sazināties pa telefonu vai internetu ir apgrūtināta, tuvinieki cer, ka Aleksandrs atradīsies, tomēr ļoti pārdzīvo viņa nozušanu.

Ja kāds ir redzējis Aleksandru, sazinājies ar viņu vai zina, kur viņš atrodas, tuvinieki lūdz par to paziņot policijai vai organizācijai Bezvēsts.lv, zvanot pa tālruni +371 22 084 084.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu