Izbrauciens alkohola reibumā pa Ķekavas ielām beidzas ar autovadītāja apliecības atņemšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādam jaunam vīrietim pēc izbrauciena alkohola reibumā pa Ķekavas ielām, turpmākos pāris gadus būs jāstaigā kājām, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Īsi pirms plkst. 11.00 priekšpusdienā no Reģionālās pašvaldības policijas pagalma izripojis likuma sargu apvidus auto. Vīri devušies taisnā ceļā uz aptuveni kilometru attālo tirdzniecības centru šosejas malā. Taču, nevis pēc pusdienām, bet gan, pa pēdām kādam pārkāpējam.

Saņemts zvans no kāda iedzīvotāja par to, ka pie tirdzniecības centra stāvlaukumā, iespējams, alkohola reibumā šoferis braucis ar zilu Volkswagen busiņu.

Lai arī policisti izsaukuma vietā ieradušies vien dažu minūšu laikā, iespējamais pārkāpējs, jau bija kur nozudis. Un stāvvietā, vairs nebija ne miņas no zilā busiņa. Tirdzniecības centra apsardzes darbinieks apliecināja, ka jauniešiem bijis konflikts veikalā un pēc tam viņi iekāpuši busiņā.

Drīz vien tika pamanīts, ka policijas meklētais automobilis iestūrēja veikala stāvlaukumā otrpus ielai un tā šoferis, iespējams, pamanot policistus apstājās, taču inspektori jau bija turpat līdzās un drīz vien uzsāka sarunu ar gados jauno Volkswagen stūrētāju. Tā kā sarunas laikā, vīriem radās aizdomas, ka zvanītāja teiktais, varētu izrādīties patiesība, drīz vien, šofera virzienā pasniegts alkometrs, kas uzrādīja 1,67 promiles.

Neskatoties uz jauniešu kompānijas centieniem, draugu vēl kā attaisnot, turpinot apgalvot, ka jauneklis, ne pie kā nav vainīgs, pārkāpējs aizturēts un iesēdināts policijas auto. Arī turpmākos pāris gadus, pat pēc vērā ņemamas soda naudas nomaksāšanas un kāda laiciņa aiz restēm, šim stūrētājam, būs atļauts sēsties tikai un vienīgi pasažiera vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu