Ieviestas izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Satiksme Uzvaras bulvārī pie Akmens tilta.
Satiksme Uzvaras bulvārī pie Akmens tilta. Foto: Maija Zara/LETA

Ziemassvētku brīvdienās gaidāmas izmaiņas Rīgas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmē" (RS).

Šodien, 25. decembrī un 26. decembrī sabiedriskais transports galvaspilsētā kursēs pēc brīvdienu grafika.

Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša abonementa biļetes darba dienām, RS lūdz ievērot, ka svētku dienā, 24., 25. un 26.decembrī, darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Minibusi un ekspresbusi šodien, 25., un 26.decembrī brauks pēc svētdienas grafika.

Klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks šodien būs no plkst.10 līdz plkst.16, bet pārējie seši uzņēmuma klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Savukārt 25. decembrī un 26. decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Tikmēr Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo RS, 24., 25. un 26.decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu KrišjāņaValdemāra ielā 5a - tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu